2008-04-22
 13:08:16

Heeeeeeeeeeeej!

Var ett tag sen nu igen :) Hoppas allt är bra med er mina kära läsare.
Var till Edsbyn i helgen igen, åkte två helger på raken...riktigt skönt. Synd bara att sista helgen kom med feber o göööront i halsen... ONT. Men det är väl ändå lite typsikt, klart man ska bli sjuk så man blir nervös o börjar undra om man får operera sig lr inte. Men nu är det mycke bättre, är inte hundra bra ännu. Men det ska nog inte göra något. ;) Läste på deras sida att en planerad operation kan dröja upp till 12 veckor i väntetid. Tur att strejken inte har påverkat operationen också. Bara två dagar kvar nu. Ska på inskrivning imorgon kl 07.30. Får se då om jag får ligga över lr åka hem. Mest av allt vill jag operera mig först av alla den dagen. För annars kanske jag dör av både törst o svällt o tillslut huvudvärk ;) positivt va? hehe.

Imorse ringde en vän till oss o pratade över midsommar oxå. Hjälp, redan tänkte jag. Men det är väl bra o planera också förstås. Han ville åka till stockholm han, typ gå på skansen lr grönan lr nått. Inte göra som vi alltid gör..åka till skogen med en biff o grilla. haha, han är så rolig. Det lät jätte kul :D Eller så vare jag som var nyvaken.
Alla andra hade sagt att han får fixa med allt isf. Har tänkt efter lite nu, o visst. Det vore nog roligt det också. Man kan ju käka biff nån annanstans ;)

Egentligen ska jag jobba kväll ikväll, men eftersom jag var sjuk igår, och kommer att vara det imorgon oxå eftersom jag ska på sjukan då o ta massa prover o grejer. Så får jag ju två karensdagar. Så då tjänar ja inget på o jobba idag...så då stannar jag hemma. Kan förresten vara bra o vila upp sig extra, börjar på bli lite snorig nu oxå :S not good. Hoppas verkligen det blir bättre nu! Måste få operera mig, annars kommer min mage sprängas om jag ska vänta 3 månader till!! Då blir det verkligen en tysk ölgubbe i utseende. Eftersom den redan är minst 1 liter.

Det är jätte fint väder här i sthlm. Just nu önskar jag att jag var hemma i Edsbyn o kunde gå ut o gå med Boston. Pappa hade varit till Bollnäs idag o köpt nytt koppel, ett sånt där som drar åt benen ifall han drar mycke. Alla på affärn tyckte han var så fin. Åsså försökte han käka upp allt där inne, var så mycke godis som låg framme o fresta ;) hehe.

Nä, om jag ska ta o duscha nu o göra nån nytta. Läsa lite sen kanske.

Oj, hjälp. Va rädd jag blev. Det ringde på min mobil precis, ett Sthlms nummer, neeej, det är från Gyn. Tänk om det är inställt pga strejken. Nej, nähä.. han undrar hur jag mår efter operationen. Hmm, nä, jag har inte opererat mig ännu.. ska göra det på torsdag. Jaha sa han, ja, för jag har inte fått något svar från dom på sjukhuset, så jag trodde att du hade gjort  de redan. Så jag tänkte ringa o kolla hur du mår efter operationen. Men då vet jag.

haha, okej..där var en brist inom vården...dålig kommunikation :P o de där ska jag jobba me. Haha.

Jaja, nu ska jag duscha. Hade bäst! Bye..



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: