2009-01-30
 15:01:55

Fredagsflörten

Jag lyssnar på p3, och nu typ tre veckor i rad så har jag hört på fredagsflörten. Rätt kul att lyssna på, en del är jätte trög verkligen :P

Nu har jag städat klart också, så nu sitter jag och käkar två ballerinakex, man läre ju ta igen sig.
Får se vad som händer ikväll, om det blir nått skoj.

Hörs!
2009-01-30
 09:40:46

Juice, flytta och drömmar

Godmorgon alla människor där ute!
Idag klev jag upp klockan halv nio, yeay!
Sitter här nu och käkar frukost, två thekakor med ost, salami och självklart tomater på. En kopp the och ett glas juice.
Juicen är av ICAs eget märke, från färska frukter. Riktigt gott, inga koncerveringsmedel.



Marcus kommer hem på lunch igen klockan halv tolv, och då blir det spaghetti och köttfärsås. Sedan till middag bjuds det på köttsoppa och våfflor.

Efter lunchen är det dags för mig att städa, veckostädningen. Mycket disk är det också bara för att jag inte orkade göra de igår. Blää. Som tur är får vi diskmaskin snart igen, även om jag har bestämt mig för att bara använda den ca 2 ggr i veckan för att spara lite på elen.
Vi har nämligen bestämt oss nu för att flytta tillbaka till huset igen, även om det känns jobbigt att flytta...igen, så ska det bli jätte skönt att få komma tillbaks till Kopparsväg. Det är så mysiga grannar där, åsså får jag en trädgård att pyssla i! Wiiie!
Men det kommer inte att ske försen den 1:a maj, då dom nuvarande som bor där har flyttat.
Egentligen hade vi tänkt att dom skulle få fortsätta hyra, men när det hände en sak, och blev som det blev, ja då bestämde vi oss för att flytta dit själva, när vi ändå har funderat lite på det tidigare.

Igår tittade jag och Marcus på Sveriges värsta bilförare på fyran, haha. Alltså dom måste ju göra till sig. Eller tror ni att dom verkligen är så dåliga?? Jag menar, bilskolelärarna är ju jättenoga med att man inte får köra upp försen dom tycker att man är redo. Dom kanske har mutat lärarna, seriöst det måste dom ha gjort. :)

Imorgon ska vi kanske åka till Hudiksvall igen. Mer om det får ni höra imorgon isf.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Eller ska jag diska? Ojojoj, vilka val.

Haha, förresten, jag drömde jätte knäppt inatt.
Drömde att jag var i sommarstugan i Junsele. Var vid bäcken med brorsan och hoppade på stenarna, men sen så började det brinna från en sten, som spridde sig till en närliggande björk.
Då sprang jag till morsan, som stod och handtvättade pappas bil, haha.
Jag ropade att jag behövde hinken för att det brann, men det tyckte hon inte var nödvändigt, så det fick jag inte.
Jag sprang tillbaka till brorsan som stod där och väntade på mig, åsså tittade vi under stenen, då såg vi att det var lava där, och fattade att det var den som hade gjort att det tagit eld.
Ja, sen minns jag inte nå mer.

Sen drömde jag att Bosse på Edsby persienner ringde och väckte mig, han sa att jag var försenad, klockan var då fem över nio.
 Jaha, vaddå, ska jag komma och jobba? Jaa, Johan och Sofia är redan här, dom kom imorse.
Men jag vet inte sa han, vi har nog inte tillräckligt med jobb ändå.
Plötsligt satt jag i en soffa på skoglundsgården, och där satt marcus, Irene och Lasse.
Jag svarade Bosse: Men joo, du måste skaffa mera jobb Bosse så att jag också kan jobba.
Då sa marcus som satt bredvid mig, men hallå, sådär kan du ju inte säga.
Då skratta jag typ åsså vare alldeles tyst i luren, så tillslut la jag på.

Haha, ja.. det var allt jag kommer ihåg. Sjukt man kan drömma.

VI hörs!
2009-01-29
 15:11:31

Dekoration

Nu har jag färgat håret, blev riktigt nöjd faktiskt :)
Jag har varit på Söderlunds och kollat lite på tapeter, för kul. Det finns mycket fint man kan göra.
En sak som jag ska införskaffa sedan, det är en självklistrande tapetdekoration, kan inte förklara riktigt. Men typ ist för en fondvägg, så finns det olika mönster man kan klistra fast direkt på tapeten. Hittade ett skitfint mönster, som jag bara måste ha!

Nu ska jag kika en snabbis på lite annat.
Hejsvejs.

En bild på min nya färg, inte för ljus o inte för mörk.
2009-01-29
 06:58:25

Nu är ni förvånad va?

Hehe, titta på tiden när inlägget är skrivet ;)
Och godmorgon på er alla!
Jag blir så pigg när Marcus åker iväg på jobbet, men det är så skönt i sängen, så jag brukar oftast ställa klockan på nio och slumra vidare. Dock ej idag, fast jag sitter iof i sängen just nu, så jag har inte övervunnit sängmonstret ännu :P

Idag klockan halv elva ska jag färga håret. Jag kan inte hålla mig, det ser så tråkigt ut när färgen håller på växa ut.
Jag funderade först på att färga till min vanliga färg, men det är så råttfärgat, så det skulle bli fult. Så ser det ut att vara nu iaf, men det ser kanske annorlunda ut när hela håret har samma färg.
Jag ska iaf ha någon mörkare färg med lite ljusare slingor i. Tror jag, ni får se senare ;)

Annars. Jag slipper laga lunch idag, funderar på att gå till pingstkyrkan o käka. TIll middag får det bli thaiwook med ris..mumsfilibaba. Och efterätt så blir det fruktsallad.

Nej, om jag kanske ska slumra lite till i sängen, eller ringa pappa o följa med ut med hundarna? Dom kan ju ha gått också förstås redan, så då får jag göra ett nytt försök någon annan gång.

Hejsvejs, och trevlig dag!
2009-01-28
 22:13:38

Bus

Hej och godkväll.
Snart blir det krypa till sängs, men först måste jag ju skriva ett inlägg. Så ni håller lite koll på mig.
Jag tog med mig Gandalf idag på en promenad, gick förbi Susanne och hennes York Atlas. Tänk va go. Dom busade på en massa, tog med dom på en promenad tillsammans också. Atlas brukar inte vilja vara med så många hundar, brukar oftast dra sig undan. Och han gillar inte valpar så mycket. Men det här gick hur bra som helst, så vi ska träffas nästa vecka också :)
Annars så har inte så mycket hänt, var ner till Antes garage med pontiacen och la på lite snabbvax, ville få lite glansa på den.

Godnatt på er.



2009-01-28
 10:09:55

Godmorgon alla där ute!

Det kanske inte är morgon fortfarande? Men för mig är de det :)
Tvingade mig upp från sängmonstret måste jag säga, lite taget från http://singelpappa.blogg.se/
Han talar iof om ett soffmonster, men sängmonstret är precis lika farlig! Jag är så ofattbar trött varje morgon även fast klockan är nio. Man blir piggare tror jag desto tidigare man kliver upp. Men då har man inget att göra. Kanske ska börja kliva upp när Marcus åker till jobbet vid kvart i sju ungefär, då kan jag följa med pappsen ut o gå med hundarna. Braa!

Nu ska jag ta o borsta tänderna, noppra ögonbrynen, och ta mig en dusch.
Sen kommer Marcus hem på lunch, och idag blir det pölsa och potatis. Får bli lite enklare till kvällen, toast med sallad.

Vi hörs senare. Ha en underbart bra dag sålänge!
2009-01-27
 22:47:13

Lilla snarkande tomten

Ojoj, vad fort kvällen går. Har suttit här vid datan jag vet inte hur länge. Nu får jag nog ta och ge mig, och kanske väcka den lilla snarkande tomten som ligger i soffan o brer ut sig.
Ikväll har jag inte gjort så mycket. Hämtade Marcus på preem vid sex tiden då han hade lämnat hyrbilen.
Sedan åt vi lax och potatis (gjorde aldrig de förut när jag sa), utan då åt vi korvstroganoff o ris ist :)
Har faktiskt skrivit en matlista för hela nästa vecka också, tänk va skönt! Slipper man oroa sig för vad man ska laga :) plus att det blir billigast så, ifall man veckohandlar.

Pengar pengar pengar.... haha

Nej, man ska nog leva för stunden och inte tänka allt för mycket.
Var ute på en promenad idag med Jessica också, såg att det lyste i hennes kök, så då gick jag förbi och frågade ifall hon ville följa med. Kom och störde henne mitt i maten gjorde jag också.
Dessutom gjorde jag bort mig när vi var ute, vi kom gåendes vid konsum ungefär, och på andra sidan gatan vid Hubbes där såg det ut som att det var Anna som stod, så jag vinkade alldeles glatt och ropade hej. Men ack så fel man kan ha, det var någon annan, som var väldans likt dig Anna. Hihi :) Men hon vinkade då tillbaks, så man kan ju se det som att jag gjorde någon glad idag iaf.

Nej, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner till sängs. Men först måste jag väcka den lilla tomten.

Godnatt på er.
2009-01-27
 14:42:38

Gå ut ska jag göra..

Hej!
Vilken dag, helt underbart skönt väder ute, inte så kallt och det finns snö :) Jag funderar på att ta mig en promenad om ett tag. Har precis käkat lite mat. Fick bli bacon och mackaroner.
Marcus är nämligen i Ånge och jobbar idag, så han åkte klockan halvfem imorse. Jag var helt död då, hur var det inte för han isf, som skulle köra bil dessutom. Får se ifall han ska jobbar här i byn resten av veckan, eller om det dyker upp någon ny plats :)
Jag vill också ha jobb nu, så man får lite mer pengar. Ganska dumt att man ska vara beroende av det, men allt kostar ju, så vad gör man?
Idag har jag pantat pantburkar också, hade några påsar inne i köket förut, men så kom det blommflugor. Jag antog att dom kom ifrån påsarna, eftersom det kan finnas lite drickrester kvar, och dom gillar kanske söta saker. Men när jag ställt ut dom på balkongen så försvann dom inte riktigt, men det blev ju färre av dom iaf.
Det visade sig att pappa och mamma också hade flugor, så då tog pappa säcken med pantisar och gick ner i förrådet med det. Men dom är fortfarande kvar. Så flugorna kanske kommer från ventilationen?
 
Annars har jag betalat räkningar och hejjat på familjen.
Kollar på lite soffor på blocket också, för kul.

Vi hörs senare, blir kanske ett inlägg fram emot kvällen.

Kraam.
2009-01-26
 10:42:11

Ett djur eller en bil?




Som ni ser har det snöat litegran, på typ bara någon dag. Är det ett djur lr en bil?

Helgen har varit kanonbra! Det mesta iaf :) I lördags åkte jag och Marcus till stugan för att värma upp den.
På kvällen vid sju halvåtta, ja då kom Johan,Sofia och Ante för att hälsa på. Då blev det grillkorvning och gooooodis med lite spel och prat. Gött.
Hade väldigt trevligt, sedan åkte dom igen vid halv tolv tror jag, jag var hur trött som helst.
Dagen efter så hade det ju snöat en hel massa när vi vaknade, 3 dm, minst.
Så vi trodde inte vi skulle komma ut med bilen, dock efter lite kämpande och att plogbilen kom precis när halva bilen stod ute på vägen och hade fastnat, då kom vi loss. Men vi lära skotta bort plogkanten också för att komma ut senare.

Igårkväll så kom Ante hit och tittade på film med oss, Righteous kill. Superbra, som jag jämt säger om filmer för det mesta.
Den handlade om en seriemördare vars offer varit tunga brottslingar som sluppit undan straff. Mördaren lämnade också små dikter på varje brottsplats. Stans mest erfarna kriminalutredare tar upp jakten på mördaren, men snart börjar dom misstänka att det är någon från poliskåren som kan vara den misstänkte.
Väldigt bra faktiskt, det är spännande med filmer som det är lite psykologi i. 15 spänn på Ica, hyr.

Idag måste jag dammsuga igen, blev så grusigt när vi sprang in med all packning igår. Åsså är det dags att tvätta igen. Luktar rök av kläderna, huvva. Tur det finns tvättmaskiner ;)

Marcus kommer hem från jobbet vid halvtolv för att käka lunch, får bli parisare med bröd. Och till middag blir det Lax och potatis med Hollandaisås.
Har gjort en veckolista nu på all mat vi ska äta i veckan, så skönt att slippa fundera varje dag.
2009-01-23
 15:29:34

Fredagshandel

Nu har jag både städat, käkat o suttit vid datan, hehe.
Marcus är i Rättvik o jobbar idag, så han kommer inte hem försen vid fem tiden. Så skönt med helg! Det behövs verkligen, är så mycket som händer just nu.
Ska åka till ica och handla tror jag, så jag kommer ut lite idag med :D är så lätt att man fastnar inne. Kanske kan hyra med någon film därifrån också, dom är så billig där. Fast isf måste mina föräldrar lämna tillbaks den åt oss imorgon.. för vi måste åka till stugan tidigt och börja elda så att det blir varmt.

Nu ska jag sluta babbla så mycket. Nu är det fredagshandel som gäller.

Hejsvejs.. förresten, om det är någon som har ett gott mattips till ikväll, så säg till! :)

 
2009-01-23
 10:18:44

Dammråttor

Idag blir det storstädning! Det behövs verkligen, fast andra skulle säkert säga, "men du har väl inte stökigt!". Joo, det är jätte dammigt.

Ante undrar om vi ska åka skridskor på söndag, han hade pratat med Lindgren på fotbollen, och dom ville köra Hockeybockey för att det var så fin is nu. Det vore roligt, ska höra med Marcus vad han tycker.
Vi ska ju sova i stugan i helgen också, så det beror på vilken tid på söndag.

Nej, nu var det städning. Jag får skriva senare och berätta hur det gick, om dammråttorna försvann eller ej.
2009-01-22
 15:59:55

Besök

Ja, idag är det finbesök här, nämligen Gandalf och Boston. Dom ligger här och tittar på mig, Boston har så vackra ögon!
Jag blev så myssugen så jag tog hem dom till oss en vända. Hehe.
Idag har jag inte gjort så mycket. Man hinner inte. Kära nån, när man jobbar hinner man göra mer tycker ja :)
Gick en vända på byn och tittade lite, bara för att få komma ut.
I helgen ska jag och Marcus låna Lasse o Irenes stuga, vi tänkte sova där från lördag till söndag.
Är så mysigt med öppenspisen där, åsså kan man grilla korv i den också.

Läste i ljusnan idag att 17 stycken ska bli varslade från Edsbyverken. Nu är det tufft.
Det börjar sägas nu att krisen på arbetsmarknaden är betydligt värre än 1992, åtminstonde inom skogs- och träindustrin. Och det tar hårt på byn, eftersom den lever på industrierna. Hoppas att det vänder snart.
Och än har jag inte hört något från arbetsförmedlingen, skönt.

Nu ska jag kolla vad vi ska göra till middag, är lite sen med det idag. Ä så drygt o laga mat när man inte har någon bra fantasi. Dessutom gör jag mat vid halv tolv tiden varje dag också, så man måste ha många idéer.
Kom gärna med några recept. :)
2009-01-20
 14:38:20

Tisdag

Hej alla mina läsare!
Ska skriva ett snabbt litet inlägg, så ni vet vad som har hänt.
Igår var jag, Marcus och Lasse till Hudiksvall, först på sjukhuset och sedan åkte vi runt och tittade på en massa bilar. Typiskt deras intresse va? ;) hehe. Men det var roligt. Dom hittad en bil som dom blev intresserade utav.
Påvägen hem så stannade vi till i Järvsö där vi åkte till motorcykelaffärn..  köpte en varsin hjälm, jätte snygga! Plus att jag hittade ett par skinnhandskar.. så nu är det bara kläderna som saknas i stort sett, och sommarn! :) Mmm..längtar! hihi.

Idag har jag inte gjort så mycket. Däremot håller jag på att tvättar och ska till o diska nu.

Vi hörs kanske senare ikväll!

Kram på er.
2009-01-18
 19:52:34

Helgilehelg

Hjälp vad segt det är på kvällarna när man ska skriva i bloggen, måste vara deras sida som inte orkar med allt. Är väl för många som är inne samtidigt så att servrarna inte klarar av det.

Nu är helgen över snart också, har gått fort som vanligt. Men vi har haft det riktigt bra!
Malin kom som sagt i fredags, och har åkte igen nu ikväll.
Åt tacopaj när hon kom, sen käka vi godis och tittade på Let´s dance, sen var vi fortfarande väldigt pigga.. så vi kollade på en film med namnet Barnhemmet. Lite läskig, men superbra tycker jag :) I love movies!

På lördag åkte vi och hälsade på en vända på Skoglundsgården, Marcus skulle hjälpa pappa sin, och jag och Malin tog oss en promenad i Knåda Hill. Var däremot för kallt utan mössa.
Senare på kvällen kom Ante och Johannes, så då drog vi till Röda Kvarn för att titta på "det flyter", och efter detta åkte vi till Spicy Cow, hade bokat bord där. Var supergotti! Jag åt för 300 spänn, fruar är dyra, men männen måste ju ta hand om dom ;) hihi. Blev iaf en oxfile med bearnaisås, coloslawsallad och grillad tomat med dollarchips till. Och därefter en efterätt, Frosen Hill, grädd och vitchokladgratinerade skogsbär med vaniljglass. Mmmm.
Vi åkte till Café tolvan efteråt och spelade lite pingis och bara satt o prata. Och därefter åkte vi hem till oss och spelade Mariocart.

Idag har vi varit ute och gått med Boston och Gandalf runt Bäck, spelat Geni och Mariocart. En perfekt helg :) Tack!
Jag och Marcus ska snart gå ut och häva på motorvärmaren, eller ställa tiden ska vi göra så att bilen är varm imorgon när vi åker till Huddiksvall.

Gokväll på er alla.
2009-01-16
 10:11:24

Fredag

Nu är det äntligen fredag! Dom röstade på P3 vilken dag som är dagarnas dag, och fredag vann. Håller nog med.

Igår städade jag hela lägenheten, så skönt. Man blir så glad av renhet. Sjukt va, jag blir helstressad om det är stökigt. Men inte hos andra, bara hos oss.
Undrar när Marcus städade sist, jag kan bara komma ihåg att vi bestämde en gång att om han diskade så kunde jag dammsuga. Diska har han gjort några gånger, och de är såå skönt o slippa. Men städat, njaee, och tvättat.. hmm.. jag har tvingat honom o följa med ner till tvättstugan :P

Idag kommer Malin hit, klockan 17.40 anländer hon på trekanten. Och då blir det tacopaj. Mums.
Innan det så måste jag handla lite också, är helt slut på mjölk igen. Undrar hur mycke de går åt i veckan, vi har ju en kossa här hemma, inte som ger mjölk..utan som tar.
Säkert går det åt 10 liter i veckan, om inte mer. Hur mycke går det åt för er?

Hörde alldeles precis på radion att arbetsförmedlingen har gjort några "koller" här i Sverige, på 6 ställen. Det finns dom som är arbetslösa som säger att dom sökt jobb, men som egentligen inte har gjort det.
Så nu planerar dom att kolla upp det här i hela Sverige, för söker man inte är man ej berättigad till A-kassa.
Jag skickade in ett mail igår till arbetsförmedlingen om 5 sökta jobb. Alltså jag höll på få nå fel när jag satt och letade efter dom där jobben. Jag hittade ju nästan inga! Man vill ju inte söka så man måste flytta.
Då tänkte jag faktiskt en snabb sekund ifall jag skulle fuska.

Nej, nu ska jag nog ta och diska, sen ska jag duscha och hälsa på min kära mor o far som vi har till grannar.
Klockan två ska jag hälsa på Anna och Peter, jätte trevligt! Sedan påvägen hem ska jag passa på att handla.

Trevlig fredag! Alla dagars bästa dag.
2009-01-14
 20:07:48

Jobbgarantin

Det slog mig idag, eller alldeles nyss kanske man ska säga. Att jag aldrig har sett Obama. Men nu har jag! haha, vadå efter.

Marcus berättade att dom hade pratat på radion idag om jobbgarantin för ungdomar som arbetsförmedlingen har. Jag har ju varit så orolig att jag måste ut på praktik snart, eftersom det inte finns några bra ställen.
Dom har något som kallas för jobbgarantin för ungdomar upp till 25 år, där man ska få chansen att komma ut i arbetslivet och som lättare ska leda till ett jobb.
Har man varit arbetslös i 3 månader, ja då ska den garantin gälla. Men grejjen är att då måste det gå 3 månader till innan man får börja på praktiken. Why? Det tar iaf 6 månader innan man får börja på praktik.
Jag som har gått o väntat på min kallelse för info om garantin, som jag ska få senast den 20:e. Men än har den inte dykt upp. Men hur som helst, nu behöver jag inte vara orolig för någon praktik på ett bra tag.. hoppas på jobb före! :)

Babbel babbel..

På fredag kommer Malin hit! Wiie, va skoj! Då ska vi ha superkul! hehe :)

Nu ska jag kolla på tv.
2009-01-08
 10:40:12

Toasnack

Nu har vaktmästarna varit här och filmat avloppet inne på toaletten. Tyvärr, som jag förstod.. så hittade dom inget fel.
Det är ju så typiskt. Så vi får vänta och se helt enkelt om det blir fler stopp, så får dom ta hit en annan lite annorlundare kamera och titta. Och hittar dom inget då, ja då läre dom ta upp hela allting, bila upp toaletten lr vad det heter. Inte så roligt isf sa dom.

Hur som helst så ringde Gunnar från Aefab, och sa att vi ska få tillbaka 25% av hyran för oktober, november och december. Antingen får vi utbetalt lr att dom drar av på nästa hyra, så jag valde det sistnämnda. Nästa månad kommer vi alltså bara att behöva betala 969, 50:-! De ni, jätte snällt av dom. Det bevisar ju att dom verkligen inte tror att problemet beror på oss.
Sjukt egentligen, vad en toalett kan ge bekymmer. :)

Idag, eller rättare sagt snart,så ska jag ta med hundarna och gå runt bäck, vad mysigt. Dessutom är det bara -5 ute och snöar. Får se om Sofia och Johan kanske följer med, annars prövar jag med Jessica :)
Igår åkte jag till Olars trädgård i Knåda, verkligen mysigt där. Hon har fina grejer och billigare än här i byn. Tänk att folk åker till Knåda bara för att handla hos henne, samma Knåda sport. Dit brukar ju folk åka flera flera mil ifrån.

Jag köpte iaf en ny grönväxt, nya krukor till köket och två ljus plus lite svart sand.



En fråga, är jag och Vincent verkligen lik varandra?



Nu ska jag fixa mig iordning till vovvefluffarna.
2009-01-07
 10:08:27

Rubrik

Hej o hå alla glada!
Kära nån vilken eländig hosta jag har, förutom allt snor som bara rinner :P
Närå, så farligt är det faktiskt inte, det är bara på mornarna som det är värst.
Och natten! Jag kunde verkligen inte sova inatt, bara hosta o hosta hela tiden. Varför hostar man mest på natten för?

Idag ska jag ringa våra hyresvärdar och prata lite om hyran, man ska inte behöva betala full hyra när det är fel på något stup i kvarten (typ, känns de som iaf).
Annars, jag har inga speciella planer. Marcus kommer hem på lunch klockan 11.40. Är superbra att han vill komma hem o äta lunch, ibland iaf. Dom andra åker jämt till hotellet ändå. Hade varit skillnad om dom åt på jobbet, med tanke på för att lära o känna dom lite mer.
Hur som helst, det är bra att han kommer hem o äter, för då blir det av att jag också äter lunch. Annars brukar de inte hända, dum som man är.

Fick post alldeles nyss också, bara en massa trök. Förutom nån broschyr som Marcus beställt på nån bil :) Eller ja, det var inte så intressesant för mig. Han brukar jämt titta på en massa bilar på blocket, åååh, en sån ska vi ha Märta. Och sen efter nån minut har han hittat en annan. Och så fortsätter det, han vet nog inte vad han vill ha för bil i framtiden.. han ändrar sig jämt ;) Mercedes, bmw, volvo, passat, kombi lr ej, diesel lr bensin, Jeeap kanske? hehe.

Nej, nu ska jag plocka lite och ringa. Måste gå en vända sen, få upp lite kondis efter sjukdomsvistelsen.

Hej o hå!
2009-01-05
 20:11:50

Nio gånger.

Nu har det varit stopp i toan igen, och sist var i fredags. Kul. Uppe i nio gånger.
Men vi får hoppas att det räcker tills på onsdag nu, eftersom dom inte kan komma försen tidigast då o gå ner med kamera.

Annars, jag har varit lite med Juggen idag, det var jätte roligt att träffa henne! Var så länge sedan.
Vi gick till Sommars och tog oss en fika, sen gick vi hem till mig o bara prata.
Jag är förkyld fortfarande, jobbigt. Men det är på bättringsvägen.

Jag och Macki har hyrt film ikväll, för ovanligheternas skull..haha.

Usch, nu är det dags att söka jobb för mig igen, fem styckna som inte finns. Drygt. Tänk om det ändå fanns fem stycken här, eller i närheten iaf :)

Nej, nu ska vi titta på tv.

Hejsvejs

2009-01-04
 10:46:28

Mitt 2008

Vi flyttade till Stockholm i början av januari, kring den 3-4:e tror jag det var.
Där skulle vi totalrenovera lägenheten samtidigt som vi skulle bo där.


Den 9 januari klarade jag körkortet! Åkte till Bollnäs och gjorde min uppkörning, som belöning klippte och färgade jag håret. Åkte sedan tillbaka till Sthlm igen för att förbereda mig inför mitt nya jobb.

När jag började jobba, den 14:e januari som personlig assistent, ja då var lägenheten i stort sett klar (förutom med möblerna). Marcus hade då jobbat i cirka en vecka.



I början på mars, då blev jag rånad av min väska påvägen hem från jobbet, alldeles utanför bostadsområdet.

Även då fick jag och Marcus veta att vi skulle ha barn, dom var 98,8% säker. Och att det var i tredje månaden.
Fick tid på ultraljud dagen efter, och där visade det sig att det var en cysta.

Den 23:e april var det dags för inskrivning på Danderyds sjukhus, någongång mellan 7.30 - 8.00 skulle jag vara där.
Den 24:e april skedde operationen. Gjorde ett bikinisnitt och tog bort min cysta som satt på den högra äggstocken. Den innehöll 1 liter vätska.
Var därefter sjukskriven tills den 26:e maj.



På torsdag den 19 juni, åkte jag och Marcus till Edsbyn för att fira midsommar.
Var i Öjungsvallen och firade med våra vänner på midsommarafton. Riktigt mysigt!

Den 29:e juni var det dags för min första semester någonsin, åkte till Junsele redan dagen efter, för att vara där i cirka fyra dagar. Norrland, de ni. Härliga norrland..



Efter detta åker jag till Söderhamn för att möta upp mina svärföräldrar, vi ska nämligen åka till Sthlm och vara där över helgen med Marcus. Han jobbar en vecka till före hans semester.



Åker till Västerås den 5:e juli på cruising. Gör mig en hennatatuering.



Söndag den 6:e juli lämnar vi Marcus igen för att åka till Edsbyn.

Den 11:e juli får Marcus semester och kommer till Edsbyn han med, men jag och tjejerna Sofia och Anna åker till fjälls, Åre, för att vara där över helgen.



Den 17:e juli åker jag, Marcus, Johannes,Ante och VIncent Bonnevillen till Junsele.
Går bla på Åselemarknaden och bara slappar. Åker till Edsbyn igen den 20:e.



Den 27:e juli är våran sista dag på semestern, och vi åker hem till Sthlm igen.

3:e augusti, Marcus fyller 24 år, och detta firas i ljuva Edsbyn.

29:e augusti, åker vi till Edsbyn över helgen.
30:e augusti, Annas möhippa! Tog na på jobbet o åkte till Kilafors på lite spa, sedan åkte vi till Spicy Cow för o käka, jätte kul!



31:a augusti, åter till Sthlm.

3:e september kommer mäklaren, vi har beslutat att sälja lägenheten i Tensta.



7:e september, Jonas och Sofie fick en flicka.

8:e september, jag sa upp mig från mitt jobb.



13:e september, Anna och Peter gifter sig! <3



30:e september, våran sista dag i Sthlm, träffar Malin, städar klart det sista och går på bio! (träffar mäklaren o fyller i det sista i papprerna med köparen).

1:a oktober, welcome to Edsbyn! :)

6:e oktober, jag börjar på mitt nya jobb, Edsby persienner. och dessutom har vi i stort sett fått ordning på allt i våran nya lägenhet!



11:e oktober, Johan och Sofia gifter sig! <3

27:e oktober, Marcus börjar en utbildning i Västerås för att sedan börja jobba på bilprovningen.

31:a oktober, jag måste sluta på Edsby persienner, finns inte tillräckligt med jobb.

26:e november, jag fyller 22 år!

24:e december, Julafton!



26:e december, vi krockar med ett rådjur och förstör svärföräldrarnas bil.

31:a december, Nyårsafton! Wiiie.
Dessvärre blir jag sjuk då.

Ja, det var nog år 2008 det :) Hoppas på ett bra och spännande år 2009 också.



2009-01-01
 16:05:38

2009

Ja, nu är det år 2009. Tänk att det gått nio år sedan 2000. Minns de nyåret så väl, och det känns inte alls som att det var nio år sedan. Helt otroligt.

Det var jättemysigt hos Tobbe igår, vi hade det alldeles bra där. Typiskt mig o bli sjuk precis när vi skulle till o åka. Kände att jag började på få feber, så jag tog en alvedon och packade ner burken i min väska.
Kämpade hela kvällen, kände mig alldeles tråkig. Men jag ville så gärna vara med, är så tråkigt om man ska ligga till säng medans alla andra har det skoj :)
Det var jätte go mat där, festkyckling med potatisgratäng och sallad. Sedan blev det efterätt, Jenny hade gjort våfflor med hemmagjord hallonglass i, och Theres hade gjort chokladtårta. Mumsigt!
Dessvärre råkade Darling (Jennys hund) käka upp lite av chokladtårtan när vi var ute o tittade på fyrverkerierna, så hon ringde o pratade med någon som kan sånt dära. Vet inte riktigt hur det gick, men Darling var inte dålig när vi åkte hem iaf.
Åkte hem vid halvtvå, och då var jag helt slut. Mådde illa för att jag hade så hög feber. 38,6. Inte sådär jättehögt, men det är jobbigt för kroppen. Hade 38,6 hela natten, innan alvedonen började hjälpa vid halv sju imorse.
Hoppas det ska gå över snart. Är så trött.
Jag och Marcus ska snart äta lite, försöka måste jag iaf. Sedan blir det Left Behind 3!! Jätte bra filmer :)

Gott nytt 2009. I år ska det bli ett superbra år har jag bestämt! :)