2008-10-29
 22:09:04

Godnatt på er!

Nu ska jag gå o lägga mig, har precis kollat på Greys Anatomy.. men det är inte lika bra när man kollar på det själv. Plus att jag vet att en speciell person gärna skulle vilja titta på det, men som inte kan.
Men det var bra, gick så fort bara.

Vad fort kvällarna går! Hinner knappt hem så ska man sova, åsså hinner man knappt sova så ska man kliva upp. Sjukt :)
Imorgon är det min näst sista dag på jobbet.

Just de, min brorsa fyller 17 år idag! Hurra hurra!! Grattis till dig Vincent :)
Dom kom över hit med en tårta och fikade en stund, för brorsan ville så gärna de. Kul.
Kommer ihåg hur vi höll på när vi var små, bråkade, skrev o var elaka på varandra. Åren har gått väldigt fort, och man kan inte förstå att man har varit så liten. Att man knappt kom överens och bara gnabbades hela tiden. Hehe.

Nu ska jag ta o gå o sova, så man kanske hinner söva lite då.
Måste hålla mina tider sedan när jag blir "fritidsforskare", ska försöka gå ut med Boston på mornarna. Försöka iaf :P Behöver ju inte gå värsta värsta tidigt.

Nej, sängen vare. Godnatt på er. Love you my M ;)
2008-10-28
 19:49:30

Tänk vad fel det kan bli..

Idag fick vi höra på jobbet att det var en gubbe här i Edsbyn som försökt sig på en tonåring i Alfta, och att han körde omkring här och "passade på" ragga upp unga tjejer nu när det är lov. Det sades att han hade en röd liten opel..

Men som tur va så vare fel! Det var en man som hade tillrättavisat två 12åringar för dom hade visst gjort något "olagligt". Så var inte rädd för någon men en röd liten bil.
Tänk så snett det kan bli... rykten, det dummaste som finns.

Annars, det har varit en helt vanligt dag på jobbet, börjar närma sig det sista nu tråkigt nog.
Efter jobbet så bytte jag om och gick över till mina föräldrar, där bjöds det på spaghetti och korv. Och kom nu inte o säg att det är konstigt o käka dom två maträtterna ihop! Isf så är ni inga riktiga norrläningar ;)
Efter det så gick jag först ut med valpen Gandalf o gick, men han drog så mycket att jag vände igen. Boston tänkte jag, han kan han! Så jag hämtade honom ist, och vipps så hade jag varit ute en timma.
Var förbi Antes föräldrar också, dom har ju skaffat en Storpudel.. Mozart heter han. Men det gick mindre bra med han och Bossan.. Men vi kanske prövar en gång till?
Pappa sa att det brukar vara så, men släpper man dom så att dom får göra upp om vem som bestämmer, då gåre bra sen.

Nu sitter jag här, och ska ta o betala lite räkningar, ingen som vill ha några?

Längtar efter Marcus också...jämt :)

Hade bra! Och godnatt på er sen.

2008-10-26
 22:05:55

Godnatt på er

Nu är man klar. Har städat nu, så nu kommer de va fint hela veckan här, är bara jag som kan stöka ner, o de ska jag inte göra! :)
Åsså har jag diskat också, det gruvade jag mig verkligen för att göra. Tog bara 45 minuter. Haha.
Har inte hört något från Marcus ännu, han går säkert på rundvandring o kollar hur det ser ut där borta.
Nej, nu ska jag gå o lägga mig, är så trött i ryggen.. och i handleden..pga av all disk :P
Måste ju vila ut så jag orkar köra mina vänner och mig själv till jobbet imorgon.

Godnatt på er.
2008-10-26
 16:48:29

Är lite tomt nu..

Ja, det kan man säga. Värst vad tomt de blev. Först så åkte Malin hem till Uppsala igen, och sen åkte Marcus till Västerås. Och själv sitter jag i en sköön fåtölj med datan i knäet :) Hungrig är jag också för den delen.. och diska bör jag göra.. efter allt ätande här..haha. Schyst mina vänner att ni lämnar så mycke disk! ;) Men då har jag nått att göra iaf.

Har varit en jättebra helg, plus att den har varit lång också. Det är så de ska va!
Vi bowlade ju som sagt igår, och vi blev faktiskt 6 st som var med, riktigt skojigt. Bowla mera vill jag göra, synd bara att det är rätt dyrt. Och sist kom ja inte heller.. ;) Sen efter vi hade bowlat drog vi hem till oss med både pizza och sallad i handen, mumma. Satt o pratade, spelade lite spel och bara myste. Hade det helt enkelt jätte trevligt. Så tack för den kvällen!

Idag blev det lite sorgligare, när alla skulle åka. Men det funkar, måste göra det.
Tur man har vänner att vara med, så man inte sitter i Tensta helt själv bland alla knarkare o banditer. Haha. Men jag kommer att sakna min Marcus ändå, det hjälper inte :)

Hmm, jag borde äta något nu, men vad? Jag har nada förslag.

Och va mörkt de är ute! Hjälp. Ställde ju tillbaka klockan en timme idag, och visst.. det var skönt, en timmes längre helg, inte illa. Men va fort de blir mörkt ute nu.
Kommer ihåg att Johan sa att det är så trökigt nu.. för först är det mörkt när man åker till jobbet, och sen är det mörkt när man ska åka hem. Vad deprimerande.
Hoppas jag kan få komma till hudkliniken snart, så jag kan börja sola lite sen. Hehe, låter kanske sjukt. Men hjälp vad bra det är mot mörker. Plus att det är jätteavslappnande. Somnar jämt :)

Nej, mat var det. Och lust att kolla på film har jag också! Får se om det kommer någon och hälsar på ikväll, annars får jag kika lite på tv o dricka en kopp te.

Bye bye and good evening.
2008-10-25
 19:30:36

Just ja!

Nu kom jag på vad jag glömde! :) Jag skrev Galning som rubrik på inlägget alldeles nyss, och det var för att jag o Malin har sagt att vi ska hoppa fallskärm. Och nu har vi bestämt att det kommer att ske till sommarn, men då sa hon, antingen ska vi göra de eller hoppa bungyjump (lr hur man stavar), galning! Det skulle jag aldrig göra. Uscha.
Fallskärm blir bättre.. hehe :)

2008-10-25
 19:27:35

Galning

Nu är det lördag, och vi ska bowla om drygt 45 minuter.. Var grymt längesen, så det ska bli jätte kul!
Idag åkte Marcus och Johannes till Huddik för att hämta motorcykeln. Den är så snygg, jag bara längtar hur mycke som helst tills jag får åka. Funderar allvarligt talat på att ta motorcykelkörkort någon gång! Ballt :) Men först ska jag bli van o åka ;)

Jag och Malin var till Bollnäs idag, skulle köpa nässpray åt mamma, åsså passade vi på att gå lite på stan. Dom har ju drömschansen där nu i helgen, så hoppas man vinner ;) Tänk dig en heldag på stan för 50 000:- (som man måste göra av med), vore inte så tokigt.
Vad skulle ni köpa för pengarna?
Jag hittade en  jättefin jacka idag på Såfin, den vill jag ha! Verkar varm o skön.

Imorgon är det Söndag, och då åker Malin hem igen :( Typ vid två tiden, sen åker Marcus iväg till Västerås också och blir borta tills på fredag. Snyft snyft. Kommer att längta ihjäl mig efter honom. Men hoppas det går bra där borta.

Och sen så jobbar jag kanske sista veckan nu till veckan på Edsby persienner, för sen verkar det bli lite att göra där ett tag. Men vi får komma tillbaka sen igen när det blir mera jobb, så det är inte säkert att vi hinner vara arbetslösa så länge. Får hoppas på det bästa, för jag trivs ju så bra där. Plus att man behöver pengar.

Nu är Marcus hungrig säger han, o vi som ska bowla snart.. hmmm hmm.. hur gör vi då tro.
Nej, nu ska jag gå.. har för mig att det var nått mer jag skulle berätta, men det kommer ju fler dagar.

Hejsvejs.

2008-10-21
 21:00:32

Längtar tills i April

Japp, nu har man blivit motorcykelägare då ;)
Var till Huddik igår och köpte en suzuki gsx 650f, -08. Så nu längtar man tills i April så man kan börja åka. Nu vet ju ni vad vi kommer att göra hela sommarn ;) haha.

Var även in på Indiska en snabbis o köpte två kuddar och ett par ljuslyktor.
Fick mina saker från Jotex idag med, som jag beställt för grymt län gesen, men pga adressändringen så har det blivit problem, så sakerna har åkt runt runt i Sverige tillräckligt nu :) Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.

Har varit till hälsocentralen igen, fast här i Edsbyn, och det var skönt att få träffa "normala" människor.
Träffade först en distriktssköterska som kollade på mina konstiga utslag på kinderna, men hon ville att en läkare skulle kolla. Så hon gick och hämtade en.. men han skickade en remiss till hudkliniken i Söderhamn. Så det känns bra att det är något som händer. Vill veta vad det är nu. Han pratade något om en sjukdom som bara äldre får, men han tyckte att jag är för ung för de.
Men jag som har haft bältros också, och det är inte vanligt på unga :)

På fredag kommer Malin på besök, och åker på söndag igen. Ska bli trevligt.

Nej, nu ska vi se på Hous :)
2008-10-18
 21:24:10

17 år och fortfarande..

Min brorsa är efterbliven, iaf hans tänder  ;) Johannes säger att jag ska fråga om han fått hår på hmmhmm. Hans kanske inte får de försen han fyllt 50 :P

Närå, nu ska jag inte skriva mer. Men hur som helst, till saken.. han har alldeles nyss tappat två mjölktänder.. och är 17 år! Overkligt :)

Haha.

Nu kommer några vänner här, dom ska visst käka. Och sen ska vi kika på film...igen.
Har varit på Hotell skoglund hela dagen idag, Marcus hjälpte farsan med bilen, och jag lekte med hundarna.. :) ska lägga ut kort på dom.. har sagt de tidigare också..men jag lovar att jag ska göra de snart.


Gokväll.
2008-10-16
 20:12:02

Snart helg!

Ååh, va skönt det ska bli med helg. Känner mig alldeles trött. Men det känns hur bra som helst att kliva upp tidigt på veckorna, men i helgen ska jag vila!
Johan o Sofia kom hit med hunden deras igår också, åsså hämtade jag mamma o pappas.. va söta dom var! Bara lekte hur mycke som helst med varandra, dom ville inte sluta :)

Annars så har jag jobbat som vanligt, och jag trivs fortfarande jättebra ;)  Skönt att man slutar kl ett imorgon ,det gör mycke de.

Nu ska vi titta på film, den heter Meetbil..  så vi får se hur den är..en komedi iaf.
Och just de, var ju Greys Anatomy igår..skitbra! :)

Har även tvättat ikväll förresten... och gjort kycklingsallad.. mumsi. Så imorgon är det Marcus tur att göra mat.. vi är så duktiga att turas om! Min M.

Nu ska jag ge mig..så dom slipper vänta på mig..hehe. Ska ju hinna göra en kopp te med.

Bye.
2008-10-14
 16:58:47

Måste skynda mig

Måste skynda mig o skriva idag.
Har kommit hem från jobbet för cirkus 40 minuter sen, och nu ska jag snart börja med maten,
köttgryta o ris får det bli.
Igår var det Marcus som gjorde mat, lax o potatis :) Gött!

Har gått bra på jobbet idag me, har inte tröttnat ännu ;) Är så kul där!

Marcus ska även han börja nästa vecka på torsdag.. och sen börjar han intärnutbildningen på måndag den 27:e Okt.
Så då blir han borta i några veckor.. men han kommer förhoppningsvis hem på helgerna! ;) hihi.

Och ikväll, då blire Hous! Yeaa, nice.

Nej, nu ska jag kila in i köket o börja på den goda grytan... mums.
Kanske blir en promenad ikväll också. Igår blev jag dränkt av Johannes när vi var hos Ante, retades lite med honom
och hällde lite vatten från vattenkannan på huvudet.. men då fick jag en hel kanna tillbaks! :D Inte så bra, lite blött.. Haha.

Såg en bra film också, The cleaner tror jag den hette, jättebra och spännande.

Nej, nu vare mat!

Solong
2008-10-12
 12:41:13

Korv o makaroner

Söndag igen nu, tiden går för fort! Blev de inte helg nyss? :D

Var på bröllop igår, på Johans o Sofias.. va fina ni var! Ni är så söt, lycka till i framtiden, och kom ihåg
o ta hand om varandra. I alla lägen.

Vigseln började klockan två i ovanåkers kyrka, höll på i ungefär en timma som det brukar för de mesta.
Sedan efter de så åkte vi en vända hem till Anna och Peter Gradin, kollade in deras nya lägenhet.
Klockan fyra bar det av till Pingstkyrkan, för då vare fest! Brudparet anlände ca halvfem, och sedan
höll allt på till ca halv elva tror ja de blev. Jätte kul var det, och god mat. Fläskfile, klyftpotatis och
rödvinssås. Till efterätt var det ostkaka med hemmagjord hallonsås.
Ja, verkligen lyckat var det, hoppas paret är lika nöjda, men det tror jag absolut! :)
Nu väntar man bara på nästa bröllop, så kom igen nu bybor.

Annars, jag ska nog laga lite lunch nu, korv o makaroner.
Vaknade vid nio imorse, åt frukost och gick ut på en promenad gjorde vi. Härligt luft ute nu denna årstid.

Nej, lunch var det.
2008-10-08
 20:05:24

3 år :)

Idag är det tre år sedan jag och Marcus gifte oss :)  Tiden går så snabbt.
Så när jag kom hem efter jobbet fick jag fem rosor och ett jätte fint kort med en såå söt text. Mmm! My love :)
plus att vi var på Atlantic och åt, myspys. Efter det gick vi på en promenad för att få ner maten ordentligt.

Det funkar jättebra på jobbet också, trivs som fisken i vattnet, trevliga kollegor. Dagarna går rätt fort.
Men man är supertrött på kvällarna! Men än har jag inte vilat någång efter jobbet, men man har verkligen lust.
Ska kolla på Bonde söker fru nu, och sen är det Greys Anatomy ;) Och ingen Marita på telefonen tack! hehe.
Skriver mer en annan dag.
Ha det gott!
Bye bye
2008-10-05
 15:39:55

Inte Stockholmare

Hej hej! jag lever jag lever, har bara haft fullt upp som ni alla vet.
Nu är vi Inte stockholmare längre, utan Edsbybor. Skönt! :)
Har jobbat o jobbat hela tiden i lägenheten sen i onsdags, men nu är det klart!
Välkommen hit kära vänner och familj.

Vi var ju som sagt tidigare med Malin på tisdagen, det var jätte trevligt att träffas, trots lite saker som hänt.
Mötte upp henne på T-centralen, sen så gick vi lite i några affärer och kollade. Jag köpte bland annat en ny halsduk och ett par vantar från Åhlens, skinnvantar som var fodrade till o med ;) Så nu ska jag väl inte frysa om fingrarna i vinter!
Hur som helst, sedan efter våran lilla shoppingrunda så gick vi till Sergels Bageri, jätte gott! Dom har verkligen jättemycke att välja på, men man får räkna med att det kostar lite mer.
Sedan skyndade vi oss till Hemköp och handlade med oss lite mat som vi skulle fixa till när vi kom hem, tacos.
Blev lite stressigt där pga att vi skulle hinna äta innan vi åkte till Tensta för att skriva på de sista papprena o få våra pegar.
Men allt gick som på räls, och plötsligt satt vi i biosalongen på Hötorget. Skulle kolla på Patrik 1,5. Hur rolig som helst!
Den måste ni titta på. Blev riktigt lyckad den dagen. Men vi var grymt trötta efteråt.
Plus att vi skulle köra hem till Edsbyn då på direkten. Kom ju hem välbehållna iaf :)

Så, nu är vi här. Brorsan kom just förbi, tyckte det blev jättebra.
Och ser ut till Jessicas fönster gör man också, hehe. En städmopp står där ute, hon har nog städat, hehe.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, för äntligen fungerar den igen. Blev ju nå tokfel på den i Onsdags, så det blev
lite översvämning, o jag märkte inget försen efteråt. Så då ringde vi till vaktmästarn så han fick komma. Gick ju
inte att spola i toastolen heller, för då kom de upp bakvägen i brunnen..bläää.
Men han fixade det... trodde vi.
Igår när Marcus duschade så hände samma sak, men han märkte de lite snabbare än vad jag gjorde. Så då vare
bara till att ringa jouren, så då kom samma vaktmästare igen. Men nu fick han bort de som satt igen. Så nu ska det
nog vara lugnt :) Men man ska inte ropa hej försen man kommit över ån.

Ska till Skoglunds klockan fem o äta, det blir trevligt. Och imorgon börjar min första dag på Edsby persienner, spännande.

Hej hej..