2008-09-29
 21:12:20

Kanske lite stressad?

Hej o hå! Här kommer jag igen.
Har precis kommit tillbaka till Rå(o)cksta nu.. Har varit ute ända sedan klockan två idag typ.
Först så trodde jag nästan inte att jag skulle komma iväg, höll på få nå fel. Allt skulle till o strula
bara för att jag skulle ha lite roligt med mina föredetta arbetskollegor.
Men jag kom iväg! :) Tillslut när den idag förvirrade Mäklaren fick prata själv med våran bankman, så löste sig allt.
Jag försökte förklara o förklara, men hon ville inte tro på mig kändes det som. Men nu du! Där tog hon allt fel, mig kan man lita på. :)
Hon var nog lite tressad. Hon ringde dessutom först o undrade ifall hon hade ringt till oss o berättat att tiden blivit ändrad från klockan 10 till 15? Japp, det har du tyckte jag. Vad bra, då ses vi imorgon! Sa du imorgon undrade jag?
Då hade hon tydligen sagt fel åt oss tidigare, så vi trodde ju de va på onsdag. Men det gör inget! Dessto tidigare ju snabbare kommer vi till byn :) Så vi kommer hem redan imorgonkväll, eller natt kanske man säger.
Malin ska ju komma på besök imorgon, ska bli så kul o träffas, saknar henne väldigt mycket. Så vi ska åka på bio efter vi har träffat mäklaren och köparna, sen åker vi. Bye bye.

Men som sagt, jag hade jätte trevlig ikväll, träffade mina kära kollegor, sen så fick jag ett presentkort av dom från Åhlens! Dom är väl för söta! Det hade dom absolut inte behövt göra!
Så imorgon när jag hämtar upp Malin på T-centralen så får vi nog gå in en vända på Åhlens, så jag kan kolla efter ett par vantar o kanske en skön halsduk! :)

Mor och far har anlänt till Stugan också, och allt var i sin ordning. Så nu kommer dom inte hem försen om tio dagar. Så då har vi nog fått ordning i lägenheten också.

Och Marcus, han har fått jobbet! Wiiie. Så nu har vi jobb båda! :D Är så glad för våran skull. Hehe. Det måste man faktiskt få vara.
Plus att det var en som ringde till mig ang ett annat jobb också, så jag blev alldeles förvånad när jag fatta var de var ifrån.
Så jag ska ringa honom nästa vecka så ska vi bestämma en dag som vi ska träffas på. Toppen! Men det är inte ett 100% jobb, utan ett lite extra och som vikarie. Men det kan ju leda till något i framtiden. Åsså har jag ju jobb på Edsby persienner, men jag kan ta det andra också. Går hur bra som helst. Wiieeeeeeeeee. Tack Gud! :)

Nej, nu ska jag ...hmm... kolla på Johannes låtsastv. Haha.

Godnatt!


2008-09-28
 21:32:46

Håll dig ifrån mig, kom inte närmre.

Jag vill inte att du kommer, håll dig borta från mig din dumma förkylning. Inte igen.
Känner att jag är påväg att bli förkyld igen, men jag tänker vägra!

Annars, allting har gått super idag, nu är lägenheten äntligen färdigstädad! Önskade att det var lägenheten i byn som var så ren ;)...eller älg.

Vi tog oss en vända med Johannes till Brommaplan idag också, tänkte att vi skulle äta, så då fick det bli Kinamat. Gottiligott.
Sitter här i Råcksta igen, kom på att man stavar med Å och inte O i Råcksta förut idag. Men erskänn att det är snyggare med O?
Nu har Johannes åkt till sitt work igen, så vi är ensamma här. Han berättade att det inte blivit av för honom att försäkra lägenheten, så då sa vi att vi skulle bränna upp den ;) haha. Eller inte, va taskigt det vore. Bäst att vi låter bli :)

Nu vill jag hem till byn...
Ska gå och lägga mig nu, en ny dag imorgon, med nya möjligheter.

Godnatt.
2008-09-28
 09:39:37

Skulle inte vi till byn idag?

Sitter här i Rocksta just nu i Johannes lägenhet, äter frulle.
Igår for alla möbler ifrån oss :( jag blev så ledsen som inte fick följa med...hehe. Hade bra nog lust att hoppa in i lastbilen.
Men det kommer en dag på onsdag också, då vi äntligen får åka till Edsbyn. Vill ju göra i ordning nu! Och se hur det blev i hallen efter att tapetseringen och byrån kommit dit :) :)
Pappa skulle hålla på lite där idag, skruva upp gardinstänger och skruva upp matsalsbordet, schyst! 
Imorgon drar dom en vecka till stugan också, så då missar vi valpen, typiskt, hehe.

Jaja, idag är det dags för städning av lägenheten.. putsade faktiskt fönstrena där igår och dammsög. Duktig som jag är.
Så nu efter en skön natt på en uppblåsbar dubbelmadrass som vi köpt in från Jula, så ska vi dra till lägenheten. Fy va trött jag var igår efter allt bärande av alla saker! Dessutom dog min handled ännu mer, måste ha nån inflammation eller nått i den, som aldrig går över.

Nej, nu ska jag äta min youghurt.

Solong
 
2008-09-26
 20:06:44

Yeeeeeeeeeeees!!

ÄNTLIGEN!! har längtat så in i bomben efter Greys Anatomy, att jag nästan glömt bort de. Längtas ännu mera nu tills på onsdag! Klockan 21.00 gäller de! :)

Nu måste ja packa kläder..drygt.
2008-09-26
 17:44:53

En dag på gallerian

Idag var vi på Kistagalleria jag o Marcus. Vi hade inget speciellt för oss, så då tänkte vi att vi kunde dra dit.
Nu tänker ni säkert: vadå.. inget o göra?!?! Ni ska ju flytta! Jo tack, jag vet. Men vi har typ packat allt, och kan inte göra så mycke mera försen imorgon. Då vi får fler kartonger, så vi kan packa i torrvaror och andra småprylar.
Kommer hit vid 8 tiden på morgonen med lastbil o släpvagn, så då blire inge sovmorgon inte! :)

Men va skönt de ska bli o flytta! Vi längtar.

Men som sagt, idag så var vi till en av alla gallerior som finns här i Sthlm. Marcus köpte en kostym, jätte bra! Snyggingen min ;) Och jag köpte en tröja, kofta och poloklänning. Myspys :) Dessutom var vi till Indiska, både jag och Marcus har fastnat för just färgen purpur, eller lila. Så vi köpte en jättefin ljusvas som vi ska ha i vardagsrummet sen. Plus att jag hittade en jättecool mösskeps typ.
Sen passade vi på att äta lite gott också, nu när vi har packat ner allt porslin.
Efterätten blev en bananasplitt, mums!

Har även jobbat min sista dag hos Erik nu. Slutade där igår, så då köpte jag med en god tårta som jag hoppades att dom skulle tycka om, för den var dyr! :) men det gjorde dom, så det var ju ingen fara. Dessutom fick barnen en varsin ask med kinderägg plus en kipspåse att dela på. Det blev dom superglada för! Kommer att sakna dom små liven, har varit en upplevelse att få göra det här, kommer aldrig att glömma denna resa.

På måndag ska jag träffa mina arbetskollegor, eller ja.. mina gamla. Vi ska träffas inne på stan o ta en fika tillsammans. Det ser jag fram emot. Kommer att sakna dom.
Fick ett par skor av en av dom, hon är 39 år, och har samma skostorlek som mig, storlek 35. Hon var inte riktigt nöjd med dom, var inte hennes stil, så då fick jag dom. O snygg var dom! :) Tur man har små fötter ibland.. men bara ibland.

Sedan på tisdag blir det en träff med Malin! Kuuuul :) då blire tacos o bio! Hon kommer hit. Fast då får hon våldgästa Johannes lägenhet.. men det gör nog inget..hehe.
På Onsdag är det dags för pappersskrivning igen, men det är inte försen klockan 15.00, så vad man ska göra fram tills dess vet jag inte. För efter de drar vi! Yeeeeeay! Bye bye Stockholm säger jag, men jag kommer tillbaks.... för att shoppa...lovar.. och grönalund plus tjejmilen next year..då du Malin, då ska vi va med på tävling igen! Var några år sedan sist ;)

För den delen, på tal om träning, så undrade Ante ifall vi ska börja på längdskidsträning för nybörjare, jo tack. Jag kan nog måsta börja om igen. Har ju tävlat i de förr, men det var ju hundra år sedan. Men bra förslag! Jag som har sagt i två års tid att jag vill börja åka längdskidor igen! :) Så det blire. Måste ta reda på lite mera bara.

Nej, inge mera babbel nu. Ska bara tala om att jag har varit in på en blogg som en person rekomenderade att läsa, den handlar om en tjej i 20 års åldern som hade cancer, som  har skrivit dag för dag, hur hon gick igenom allt och verkligen kämpade. Hon hade glöd! Gå in och läs. www.jagefrisk.blogg.se
När jag läser om personer som kämpar, och som har varit med om något, eller om personer som haft problem med olika saker, tex. missbruk, eller om personer som varit med om något som förändrat deras liv för alltid, då blir jag rörd. Det känns som att man växer inombords och blir starkare för varje gång man läser och hör om sådant. Man vill bara hjälpa alla.
Men jag tror att det är jättebra att få se hur livet verkligen kan vara, vad folk går igenom. Det verkliga livet.

Hade gott allesammans!
Solong



2008-09-24
 14:25:54

6:e Okt.

Nu var det ett tag sedan igen. Har haft så fullt upp nu den senaste tiden.
Kom hem från Edsbyn i måndags på kvällen. Har varit där sedan i torsdags o jobbat o jobbat. haha :P sliter ut kroppen.
Vi har varit på Söderlunds o bestämt vad vi ska ha för tapeter i alla rum, sedan har vi hämtat ut dom, plus att vi målat lister, o tapetserat.
Och däremellan var vi iväg till Alfta o hämtade ett köksbord som jag hittat på blocket :)
Ska ha ett runt bord där, och det andra stora som vi har ska vi använda som matsalsmöbel i vardagsrummet.

Pappa håller på tapetserar i hallen nu, sista rummet. Blir jättefint där! Och sen för den delen har jag målat en gammal byrå i helgen också som vi ska ha i hallen. Plus att mamma o pappa hann iväg o hämta en valp på måndan, Lufsen. Såå söt! Haha.. :) kommer att lägga in bilder på den sen nått tag när jag har tid. Just nu så har jag packat ner kabeln i en av alla våra lådor som står här.
Brorsan o våra farsor kommer hit på Lördan med en lastbil o ett släp, som vi ska frakta möblerna i. Sen stannar vi kvar o städar ur lägenheten, och därefter bor vi i Johannes lägenhet i några dagar.

Dessutom har jag fått jobb nu! Wiiie :) På Edsbyns persienner. Så jag börjar där den 6:e Okt. Nice.

Nej, nu ska jag ta o käka lite mat innan jag drar till jobbet. Marcus har då lite o göra han nu, pga av att det inte finns nå jobb nu. så han kanske blir permeterad snart.
Men han får jobba hemma istället, packa o så ;)

Hade gott!

2008-09-15
 21:44:20

Det räckte inte med att bara kräkas

Uuuh, nån som vill köpa mitt huvud?
I fredags direkt efter jobbet skulle vi åka till Edsbyn, vid 17 tiden. Grejen var att ca en timma före jag slutade så började jag känna att jag fick ont i huvudet, sen kom det där hämska illamåendet. Fy! Ändå hade jag inte sådär värsta ont i huvudet, utan mådde mest illa. Jag befarade det värsta, och tur var det, för så blev det.
Faktum är, att det blev en besvikelse ändå. Jag hatar att kräkas, och speciellt när man åker bil! Stackar Marcus..
Det gick aldrig över, och jag försökte sova.. men hur lätt var det när det var bilkö i tusen mil, och man knappt hann komma nån vart  med bilen innan man kände en tvärbromsning och huvudet for åt alla håll.

Hur som helst, när vi kom strax utanför Gävle, for vattentempen upp på det högsta! Kuul, det var bara att stanna, frågan var vart? Är inte så lätt när man är mitt på en motorväg. Men vi hittade en ficka, och där stannade vi. Då hade vattenslangen till motorn spruckit och allt vatten bara spruta åt alla håll. Hmmhmm.
Men som vanligt, med våran tur i oturen så kom våran räddning, tur man har så snälla vänner som ställer upp o åker, även fast vi jämt lyckas vara så långt borta :) Tack Johannes o Ante!
Det var lite drygt att ha migrän, kräkas, sitta fast på motorvägen o frysa. Var knappt 5 grader ute! Men jag lever! :)

Annars har helgen varit underbar! Anna och Peter blev gifta, o dom var så fina! Mera bröllop åt folket!
Tack för att vi fick vara med på detta underbara, var så god mat också. Bröllop är nog den bästa festen man kan gå på. Nu ser man fram emot den 11 oktober, då Johan o Sofia ska gifta sig :)

Och en till sak, vi håller på packar för fullt nu. Har packat jättemycket redan. Hyllan är nerskruvad och Marcus har gjort sönder pianot idag! Haha. Är ingen som vill ha det, så vi måste skruva isär det o slänga de. Är ju så grymmans tungt!

Nästa gång vi åker till byn blir redan på torsdag efter jobbet. Men då blir vi där i fyra dagar, så skönt, slippa stressa när man är hemma. Dessutom får vi nycklarna till våran lägenhet då! :) Wiie.. åsså har vi pratat med Pär Liljemark, han hade besiktat den idag, och vi ska få tapetsera och måla i hela lägenheten. Plus att vi får alla luckor i köket nymålade :) Så vi ska gå till Söderlunds o välja tapeter på fredan. Spännande :)

Nej, nu ska jag nog borsta tänderna o hoppa i säng. Så man orkar upp imorgon.

Godnatt på er.

2008-09-12
 09:19:53

Fredag!

Äntligen fredag, wiie :) haha.
Jag sitter här på jobbet nu, vi är hemma från skolan idag.

Nu så har vi skrivit på en massa papper också, så nu är de klart! Gick jätte bra, dom är så trevlig dom där. Även om hon som ska ta över lägenheten inte pratade så mycket. Det var mest hennes syrra som gjorde de :)
Det måste ha varit lite förvirrande för mäklaren när hon pratat med dom på telefon, dels har hon haft kontakt med alla tre syskon, även om de inte är dom som ska ha lägenheten, plus att dom heter lika allihopa! :D Föräldrarna måste ha haft dålig fantasi.

Jag hann köpa presentpapper igår också innan jag drog till jobbet, men jag får ta med hela rullen till byn o slå in den där ist. Orkade inte göra de igårkväll vid elvatiden. Lära ju packa också, så vi kan dra påengång idag efter jag slutat jobbet.

Förresten, kära nån vilka människor det finns. Imorse när jag skulle åka till jobbet med tunnelbanan, så blev det första tåget inställt, så då blev de proppfullt istället på nästa som kom. 
Det blev så fullt, att dom lära skicka efter ett extratåg som skulle komma 5 minuter senare också. Hur som helst, så var det en kille som stod bredvid mig, gissa vad han gjorde! Han tog mä på röva! Kära nån, sen när han såg att jag upptäckte de, så blev han alldeles konstig. Stod o vred sig o titta på mig. Ojoj. jaja, ska bli så skönt o slippa all trängsel o stress! :)

Solong
2008-09-11
 14:10:54

Trodde det var Onsdag

Jag trodde det var onsdag idag. Men de vare inte! Skönt! :D
Ja, idag fick jag veta att vi ska få lägenhetesnycklarna till våran tvåa på trekanten den 26:e! Ååh..va skoj det ska bli.
Men den är inte sådär jättefräsch. Den är inte alls renoverad sedan 1989, det enda dom har gjort på den är att ha bytt kylskåp och frys, plus att dom har renoverat badrummet 1999. Så när jag pratade med dom höll hon på säga att vi kanske ska få renoverat, nya tapeter och golv :) Nice! Det tackar man inte nej till.

Annars, vad har jag gjort idag? Bra fråga, jag har testat min kläder inför bröllopet, haha. Åsså har jag suttit vid datan, lagat mat o fantiserat.
Tänkte slå in presenten också, men tyvärr så skulle inte pappret räcka till, så jag får så lov att köpa en ny rulle. Får se om jag hinner göra det nu innan jag åker till jobbet. Borde ju verkligen göra de.
Annars, jag börjar 45 minuter senare idag, lite permis skadar aldrig :) Det kommer man sakna.
Jag har dessutom sagt upp mig från mitt jobb. Jobbar min sista dag den 30:e September.
Det är både sorgligt och skönt att göra nått annat. Hoppas bara på det där nu :)

Mmmm..va gott me Coca Cola!! :P

Förresten, på söndag har jag en plan. Får se om jag gör den, men det vore roligt.

Solong.

2008-09-10
 12:22:17

Nytt nytt nytt

Vill ha massor av saker, nytt, nytt nytt. Jättefina krukväxter och dekorationer på Ikea!

Imorgon ska vi träffas o skriva. Jag slutar jobba 21.30, så då kommer dom klockan 22. Dom tar över lägenheten den 1/10. Så nu är det dags för flytt snart :) Hjälp, va skoj!
Hoppas bara vi kan komma lite tidigare o kolla på den andra lägenheten i byn, ifall det behövs tapetseras o så, så det hinner bli klart tills den 1:a. Ska ringa till dom idag o prata lite. Ställa lite krav, haha :P
Åååh, längtar.

Nu ska jag duscha, sen blir det Tensta"galleria" en vända. Har tittat ut en present till bröllopsparet.

2008-09-09
 17:53:54

Vet inte om det är en dröm..

Det känns så sjukt overkligt. Allt flyter verkligen på.. hittils iaf.
Dom som tittade på lägenheten var hit i typ max 10 minuter, och dom är helt klar med att dom vill ha lägenheten.
Så, om allt går som det ska, så har vi nog den såld denna vecka och kan avboka visningarna nästa vecka.
Det hoppas vi.
2008-09-09
 15:31:07

Regn och hunger

Just nu så regnar det här i Tensta, inte så trevligt.
Egentligen skulle jag jobba idag mellan 16-21.30. Men så ringer mäklaren och frågar ifall det där paret som är intresserad av våran lägenhet, skulle kunna få komma och titta på den ikväll. Hon kunde tyvärr inte vara med, för att hon hade andra saker bokade just ikväll. Men vi behövde inte ifall vi kände att det skulle vara jobbigt.
Lika bra o göra det! Vore skönt o få den såld, dessutom när den ökat en hel del i pris ;)

Annars, jag har precis fixat till lite här, så det ska bli ett bra förstaintryck för dom. Sen så har jag ringt om en ny dörr till förrådet, hoppas bara dom inte hinner förstöra den också innan vi flyttar.

Nu är jag hungrig som en gnu, ska ta o göra lite köttbullar o spaghetti. Har dålig fantasi idag med. Men imrogon, då blir det andra bullar, då ska jag göra köttfärslimpa och potatis! Och igår gjorde jag ungsbakad falukorv med potatis.
Allvarligt,om det är någon som har bra matideer, hojta till.


Förresten, ska ta och berätta att Sofie o Jonas nu har fått sin efterlängtade lilla flicka. Hon föddes vid halv fyra på söndagen. Höll på i 36 timmar, kära vad trött man skulle bli. Men bra gick det trots allt :)

2008-09-08
 20:27:32

Ryktesbyn

Det är så spännande, everything. Känns just nu som att allt flyter på.
Vill inte skriva allt här och nu, men jag kommer att berätta senare längre fram.

Idag har jag varit ledig, och imorgon börjar min vecka, kvällsvecka. Sen är det dags för bröllop! ååh, Anna och Peter, va kul!!
Ni kommer att vara så vackra :)

Just nu sitter Johannes här i våran fåtölj. Roligt med lite besök, det vill man ha oftare :)
Jag väntar på ett telefonsamtal nu också från mäklaren, verkar vara en som är intresserad av våran lägenhet. Får se hur det blir.

Nu ska jag vara lite trevlig här.

Förresten, nu går det rykten om mig på byn också. Att jag är med barn. Vart får folk allt ifrån? :P Men jag ska tala om att så är inte fallet. Så nu vet ni de :)
2008-09-07
 14:19:14

Slut.

Nu är det snart slut på helgen igen. Och vi åker tillbaka till Sthlm.
Sitter hos mor o far o pratar om hundar. Myspysar :)

Om ni vill kan ni gå ut på denna sida: http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/272948
Det är våran lägenhet som är till salu. Köp den vett ja  :)

Undrar hur det gick för Ante o Joel igår, dom var iväg till Stockholm o sprang halvmaraton.

Nej, nu ska jag vara lite trevlig här.
Lurvet ligger o sover på golvet, haha.. gogubben Boston, han blev trött av att äta så mycke mos.
2008-09-06
 16:17:10

Skoglunds hotell

Ja, nu sitter man på Skoglundshotell o lyssnar på svärmor när hon spelar orgel :) Jätte duktig!
Jag önskar också att jag kunde spela nått instrument, gitarr eller munspel. Får börja på nån kurs senare i framtiden. Vore skoj.

Annars har jag varit till frissifrissan idag, jätteduktig o snäll var hon! Blev nöjd.. så nu är man lockig igen.
åååh, är så nervös nu. Just precis nu är det jättespänannde. :) Hoppas hoppas.

Ringde till Stockholm också, där regnade det tydligen.. tur man är här ;) Så slipper man regnet.

Ikväll ska vi vara med Johan o Sofia, får se vad det blir. Ska bli trevligt o träffa dom. Åsså ska vi ha Boston med oss :P gogubben! Mamma sa att han var nyduschad idag, så det blir ju bra de.

Mmm, är sugen på nått riktigt gott nu! mumsimums.. :)

Solong
2008-09-05
 10:32:51

Det är så logiskt..

Det är så logiskt, alla fattar utom du, du har inte en aning, du har inte en aning.. Yeeeay..den låten är bra. Tycker faktiskt om rapp. Dom har oftast så bra texter :)

Hmm, hur som helst. Jag har ätit frukost och dammsugit..igen. var lite skräp här efter Marcus :P haha.
Måste ju vara fint idag. Faktiskt.. så det blir bra.
Today we are going to Edsbyn, ska bli kul. Är en så spännande helg.. ååååh! :D Har lust att bara skrika rakt ut.

Hemlis hemlis hemlis.

Nej, jag måste allvarligt hoppa in i duschen nu om jag ska hinna fixa lite innan klockan tolv. Sen kommer Marcus hem efter halv två nångång, så då skulle vi dra på engång. Han skulle nog inte duscha då lät de som. Så då får han väl göra de i byn i stället..om han inte stinker diesel eller nått, då får han allt tvättas! :P Annars dör man i bilen, av förgiftning eller något.
2008-09-04
 21:34:17

Wihoooo

Today I'm happy on real.
Yeaaaa. För nu är det helg! Åh va skönt :) Plus att min hemlis håller på att gå i uppfyllelse, blir så glaaaaad när jag tänker på det! :)

Idag gick det riktigt segt att jobba. Annars så har jag inte gjort så mycke. Vi blev lite lata idag med matlagningen, så vi fuskade lite o beställde hem istället. Fy på oss.
Men jag har faktiskt varit jätte duktig idag, jag har dammsugit balkongen(låter knäppt), men det var hur mycke skräp som helst på våran balkongmatta, och jag ville göra lite fint där igen. Dessutom slängde jag dom torkade fula blommorna som var helt rutten. Så nu ser det betydligt bättre ut!
Jag har för den delen också putsat fönstrena ut mot balkongen, yeay.

Hmms, just ja! jag måste hänga upp byxorna så dom hinner torka tills imorgon :/ oops.

See you.
2008-09-03
 21:49:09

Yes.

Nu så. It's done.
Har kollat på första Idol ikväll, tänk vad folk gör bort sig! Men en del är riktigt bra också.
Imorgon är det upp o jobba igen, men sen så gör jag helger. Blir långledig i fyra dagar. Så skönt. Det är det som är så bra med det här jobbet, tiderna. Kommer nog aldrig att hitta ett jobb som har så bra schema. Även fast kvällarna är seg, så går kvällsveckan rätt fort ändå.

Vad gör folk här utanför egentligen, håller på skriker en massa. Hmm. Jaja, mysko är det ju här :)
jag har för den delen hittat ett par gardiner jag vill köpa, jätte fina. Måste ha två pack av dom. Finns på Ikea och heter Merete, purpur färg vill jag ha. Så dom passar bra ihop med våra nya grejer i köket. Ååh, måste bara köpa dom. Men jag får nog vänta.
Vill också ha ett set med ljusstakar..  men dom säljs här i Tensta. Men det får också bli nån annan gång.. när jag vinner på triss eller nått :P

Nu ska jag gå o lägga mig, marcus ligger i soffan han o latar sig. :)

Godnatt på er.

2008-09-03
 15:05:53

I'm so happy I'm so..

I'm so happy I'm so.. bekymrad. Just de, bekymrad kanske är rätta ordet.
Har jobbat klart för idag nu, och sitter här hemma i lägenheten. Jag blir så klen på Tensta.. för den delen på hela Stockholm. Det är verkligen speciellt att bo här, svårt att beskriva.
Jag skulle gå ner till förrådet med våra målargrejer som vi har haft här uppe eftersom vi har målat lister och väggar i lägenheten. Och när jag kommer ner och ska lämna sakerna, vad tror ni inte det första jag får se är? Jo, precis.. en uppbryten dörr som är helt sönder. Sen när jag kikar runt så är det nån, säkert flera som varit och försökt bryta upp dörrarna in till själva förråderna. Helt sjukt, vilka idioter. Ursäkta, men jag blir så arg!
Då är våran inräknad också, och jag ser ju på engång när jag låser upp dörren (för dom har slagit sönder själva träet i dörren, så det är ett stort hål i den) att det saknas saker. Dels våra madrasser, Mats-Åkes verktygslåda, dom har slängt omkring grejer överallt, rotat i alla lådor, förstört tavlor och spridit ut en liten kartong med kakelputs på vissa saker och golvet. Kul?
Det var droppen, här går det inte att bo! Kriminella Tensta.

Hur som helst, lite annat, jag är glad trots allt, för jag har en hemlighet.
Dessutom så är det helg snart! Wiie. Och då ska vi åka till Edsbyn igen. Plus att jag äntligen ska till frissan.. lalalala. :)

Och ikväll, då blir det spännande. Hoppas det är ljust ute länge så det blir bra bilder :) wiiie.
Nu ska jag fixa till lite här.

Förresten, jag får ju inte glömma att berätta om det vi gjorde i helgen!
På lördageftermiddag var det dags för möhippa till Anna. Åååh, hon blev så glad när vi kom. Hon trodde hon skulle få jobba, men så var det planerat o fixat att hon bara skulle tro det. Så vi kom till hennes jobb och hämtade upp henne, tog på na finfina kläder och ett par "inbomullade" simglasögon så att hon inte skulle få se något. Sedan drog vi till Kilafors på spa. 
Det var jätte mysigt där, det var nere i en källare, och där hade dom tänt en massa ljus, så det var så fint så.
Det fanns ett rum där man bytte om, och där fanns morgonrockar och ett par tofflor till var och en. Sen fanns det lite allt möjligt att välja på där, dels så fanns det två bubbelbadkar i normalstorlek, och en ångdusch med massagemunstycken. Sen så fanns det en stor bastu som var inglasad så att man kunde titta ut på dom andra. Och ett stort bubbelbadkar, plus en vanlig dusch. Var jätte bra. Dessutom hade vi beställt ner frukt och jouice. Så hade vi med oss egna ansiktsmasker som vi gjorde. Myspys :)
Efter allt detta sköna så åkte vi till Bollnäs på Spicy Cow o käka. Var nog där i nästan två timmar. Pratade o hade jätte skoj. Sen var kvällen slut. Men urkul hade vi!
Sen på söndag så åkte vi till svärisarnas stuga, åsså kom mamma, pappa och Boston dit också, vi grillade o fika lite. Sen drog vi tillbaks till Stockholm.

Nej, nu ska jag fixa lite, klockan bara drar ifrån mig :P

Bye bye på er.