2008-04-08
 11:40:33

I Stockholm liksom..

Det är helt otroligt. För det första kom posten jätte tidigt, för det andra så låg det ett brunt kuver bland breven i pappershögen, som innehöll en vit skinnplånbok med allt i förutom min 5:a och bankkortet. Och för det tredje så var det ett  till brev från polisen, nämligen mitt pass. Coolt. Jag har fått tillbaka mina saker som blev stulen för snart en månad sedan. Några utav dom iaf. Även fast dom var lite söndermosad av allt regn och att pass o körkort ej var giltigt längre. Men du, i Stockholm liksom. Finns de så snälla människor här som lämnar in saker dom hittat?! Braa..börjar på känna mig glad igen, det finns hopp här med :P
Undrar egentligen vart dom hittade sakerna, och vart resten av dom är någonstans. Nycklarna tex.

Nej nej, nu ska jag göra lite andra saker.. *låtsas ha fullt upp*. Men det är sant, tiden går så fruktansvärt fort när man är ledig, och sakta när man jobbar. Är det bara jag som tycker så?
Egentligen skulle jag städa idag hade jag tänkt. Men jag fick ingen lust. Tänkte att jag kunde göra de imorgon istället. Så kan jag tvätta också så allt hinner torka till på torsdag då jag måste packa.  Bra idé Märta, jag vet..smart ;)

Usch, jag vill inte jobba idag, vill bara ligga i soffan o läsa, tänk va skönt de vore. Men icke sa nicke.. måste åka o jobba kväll.. från kl fyra till halv tio. Tur att man har en så snäll man som hämtar en då man slutat jobba, särskilt när det är kvällspass. Så  slipper man kanske bli rånad igen påvägen hem från jobbet.

Hade gott!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: