2008-04-09
 13:42:22

Nice

Äntligen har jag städat klart, skönt o ha de gjort. Håller på tvättar nu också. Men de tar så himla lång tid med den där tvättmaskinen. Önskar att man hade tvättmaskinen o torktummlarn från huset här..mycke bättre :)

Idag hittade jag en äckelbebis också. Det har varit jätte konstiga små kryp som ser ut som minikackelackor här i lägenheten. Var fullt av dom, fast torkade o döda som satt fast på väggen bakom skåpen i köket. Men som tur är har vi ju renoverat hela lägenheten. Så dom verkar ha försvunnit. Men ibland dyker det upp nån som springer för livet. Undrar egentligen vad det är för konstiga små kryp. Men inte undra på att det dyker upp heller om man inte kan hålla rent o städa ibland. Han vi köpte lägenheten av hade bott här i typ 25 år, o städat vare då inte! Han kan då inte ha gjort de nå ofta iaf, o inte så noga. Tur vi bor här nu då.... räddar lägenheten. Haha.

Nej, nu ska jag ta o gå o duscha.. Så jag hinner till jobbet kl fyra. Måste hänga upp tvätten också, Längtar så till Edsbyn. Men helgen kommer gå så fort :(
Jaja, än är den inte här. Så njut när den kommer.

Hej Hej.


anti..
PUBLICERAT: 2008-04-13, 21:13:34

Heej:) fränt att du skriver vad du gör, kul att läsa. Ska nog börja jag med. Kram!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: