2008-08-06
 21:59:34

Gäsp..

Kära nån! Det borde vara förbjudet med trötthet! Är man trött nångång borde det finnas en regel att man måste vara hemma o sova tills man blir pigg igen.
Idag efter jobbet har jag, gjort mat, diskat (i våran diskmaskin) och sovit. Hmm.. även fast man ställt klockan, så trycker man bara bort larmet hela tiden o ställer om den. Tillslut så skiter man i att ställa den, vilket inte är så smart :P 

Idag på jobbet när vi kom till fritids, så fick vi se en pappa som hade halskrage på sig, tänkte inte så mycke på det. Undrade bara för mig själv om han varit med om någon bilolycka eller nått. Sen glömdes det bort lika fort igen, ända tills en av fritidslärarna berättade att han hade brutit nacken för 5 veckor sen. Fatta, brutit nacken! Han hade varit med familjen o åkt vattenrutschkana (lr hur man stavar), och slagit i huvudet. Sen hade han inte tänkt så mycke mer på det, utan hade lite ont i nacken i si sådär en vecka.  Och inte försen då hade han börjat fundera på vad det kunde vara, så han gick till en läkare o kolla upp de (lr om de va på sjukhuset), och då sa dom typ "oops, du har visst brutit nacken".
Då hade han gått omkring i en hel vecka hemma o rört sig med en bruten nacke!! Koterna hade typ nästan åkt isär från varandra helt, så man kan säga att det i stort sett bara var musklerna som höll upp huvet. : / Scary.
En till sak, man blir visst bara sjukskriven i fyra veckor för en sån grej? Inte så märkvärdigt va.

Nej, nu måste jag göra mig iordning för natten, det kommer en dag imorgon också.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: