2008-08-05
 19:05:32

Helo everybody!

Vad fort dagen gått!! Man hinner inte ens tänka :P
Marcus lagade mat idag, och jag gick o köpte ägg (som vi glömde köpa första gången vi gick iväg). Han har bakat sockerkaka nu som är klar om 20 minuter *mums*, så då blir det hallon och vaniljvisp till de :)

Sitter o kollar runt på datan lite, vet inte riktigt vad ja ska göra.
Jag har även hämtat upp lite färg så jag kan måla klart några lister och lite på väggen här i lägenheten. Som borde ha gjorts klart för länge länge sen. Bättre sent än aldrig.

Bokade tid hos frissan igår för den delen. Fick bli på Salong Toppen, för det är dom enda som har öppet lördagar av alla hårfrisöer i byn o Alfta!! Men nu har jag hittat nån iaf.

I söndags fyllde Marcus år, så då blev de smörgåstårta o lite fika.

Funderar på att åka till Edsbyn även nästa helg också, Maria Ceder ska predika då, den nya ungdomsledaren och Emilia Lindberg kommer o sjunger. Var på möte i söndags. Hur skönt som helst. Var så roligt att träffa alla, och särskilt o komma iväg till kyrkan. Det saknar man grymt mycke. Det var David som predikade i söndags, jätte bra.

Var med två kompisar på lördagkväll också, först åt vi på Pizzeria Bandy efter att ha hjälpt dom med bilen. Sen var vi på ica o hyrde film o köpte chips o godis. Kollade på Arn, jätte bra! Var så annorlunda att höra svenska i filmen, eftersom den inte är så "svensk" av sig, mera en hollywood film. Den bör ses iaf om man inte gjort de!

Nä, om man kanske ska ta o vispa lite vaniljvisp, kakan är nog klar snart. Kanske kolla på nån bra film eller läsa en bok (har ju inte hunnit börja på den 10:e ännu, den ligger bara o väntar på mig).








KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: