2008-08-17
 20:57:39

Underbart.

Ja, nu är helgen snart slut, och här sitter jag vid datan :)
Har varit en jättebra helg, på fredagkvällen kom Elinor hit o hälsade på oss. Vi mötte upp henne runt sex tiden vid tunnelbanestationen., och sedan gick vi raka vägen hem till oss. Hon tyckte det var jättefint här.. thaaanks :)

Senare så beställde vi pizza, hyrde film o bara mös :) Pratade om allt möjligt. Var så kul o träffa dig Elinor! Synd att det är så långt emellan.
Hmm.. vi ville inte dumpa av henne på stationen sen när kvällen började närma sig sitt slut, eftersom det är så stökigt där har vi lärt oss. Så vi skjutsade tillbaka henne in till slussen istället. Tog en stund innan vi kom rätt, men sen så dumpa vi na ;)
Tog typ 1000 år innan vi hitta därifrån, kändes som vi åkte runt, runt o runt bara.. o de gjorde vi nog också :P Haha, men tillslut hittade vi hem igen.. och då var klockan 01 på natta.. och upp skulle man på morgonen för o jobba..kan tala om att det blev 4 timmars sömn den natten, somnade nog inte försen vid 01.30 heller.

Sen på lördag eftermiddag efter att Marcus hämtat upp mig, så åkte vi hem o gjorde mat. Sen hade vi tänkt att vi skulle gå på bio, men då var klockan för mycke.. så vi skulle inte hinna dit. Så vi beslutade oss för att åka o hyra film igen.. och den här gången blev de två stycken.. har sett ena hittils, Den man älskar. Var bra faktiskt, handlade om en kvinna som blivit misshandlad av sin man.

Nu idag, har vi bara latat.. sov till klockan elva imorse..jätteskönt! jag var så trött :) Drömde en massa tok bara också.
Sen har jag lagat mat, pyttipanna o ägg, handlat har vi gjort.. och hängt upp tvätt. Haha..låter som ja tvättar värsta mycke.. men de gör vi inte.. bara de att de är en liten maskin, plus att man ska vara noga med att inte blanda vit tvätt med svart tex ;) Yes, så nu har ni lärt er nått nytt.

Nej, nu ska vi ta o titta på den sista filmen.. Gone baby gone..den är nog bra den me.
Sen blire natti natti om man ska orka upp o jobba imorgon.

Godnight.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: