2008-06-02
 10:56:02

Hej igen!

Måndag, och jag ska jobba kväll mellan 18-21.30, sen jobbar jag 16-21.30 imorgon. And then, så är jag ledig ända till på söndag. Sköönt! :) Jag älskar att vara ledig (om man har nått att göra iaf, för det mesta. Eller inte). haha.
Hur som helst, jag får betalt onsdag och torsdag ändå, är kompledig. Familjen där ska åka  till Göteborg o hälsa på sina kusiner och gå på Liseberg. Lyxigt :) Kusinerna där hade visst skaffat nån ny jättestor lägenhet, värsta moderna lät de som. Dom verkar ha mycke pengar alla i den släkten. Synd att inte jag tillhör den också ;) Närå.

Idag är det kanonfint väder igen! har varit de hela helgen, typ 30 grader.
Jag o Marcus var ute o åkte lite igår, tittade runt lite ifall vi hittade nått nytt och spännande. Vi kom till ett slott tillslut, Görälvsslottet tror ja de hette. Var ett naturreservat iaf.. hade en jättefin trädgård med gamla träd från 1700-talet. maffiga du, hur stora som helst.
Det satt tillomed en skylt där det stod att om det var stormigt ute så skulle man inte stå under trädena. :) coolt.
Det var jätte mycke folk där, fanns en strandpromenad där och lite olika badplatser. En var på en klippa. Såg alldeles mysigt ut.
Sen var vi till ett annat ställe en liten bit bort därifrån bara, Görälvsbadet. Där var det en jättelång badplats, med grillplatser, toaletter, en utedusch, en jättestor brygga och ett litet Café där dom sålde allt möjligt. Hamburgare,mosbricka, strips mm. Dricka, glass och godis. perfekt ställe att åka till på en solig dag. Det var 17 grader i vattnet då. Så vi sa det, hit ska vi åka i sommar. Dom hade tom en stor volleybollplan, kunde säkert vara tre nät där.

Hmm, vad har vi mer gjort i helgen. Jo, vi var ner till stan på lördagen, och där kollade vi på Stockholms maraton. Dom sprang ca 4 mil, om det inte var 4,2 eller något sånt. Hur som helst så var våran kompis med o sprang, och han har dessutom inte tränat något speciellt, utan gjorde det för kul. Han hade som mål att ta sig in innan dom stängde igen. Och de gjorde han! Men ont i benen hade han sen. hehe.
Vi gick runt o kollade lite också, var tex in till gamla stan o  åt lunch där. Sen var vi till slottet, kollade lite på vakterna.. men vi hade precis missat vaktbytet. Men det var kul ändå. Stockholms gamla hus som finns kvar är jättefina.

Idag ska jag kanske gå in på köpcentrumet här i Tensta o köpa lite blommor till balkongen, har satt upp blomlådan iaf. Så nu är den redo. Måste prata med grannarna också om dom har lust att vattna blommorna i helgen och under semestern sedan. Dom har sagt att dom gärna gör de om dom är hemma förut. Får hoppas att dom är de ;)
För nu är det inte länge kvar tills man blir ledig i fyra veckor. Fick nämligen inget jobbb på 54:an i två veckor. Det saknades inte något i början av semestern, men i slutet, och då har ju jag börjat jobba igen. Men men, då får jag ju vara ledig längre :) Ska åka till Åre den 11:e Juli med några tjejkompisar över helgen. Ska bli jätte roligt. Sen är det stugan som gäller i en vecka, hälsa på släkt mm. Åsså får jag vara i Edsbyn också. Blir en härlig första semester i mitt liv.

Jag har för den delen drabbats av soleksem :( har aldrig haft problem med de förut! Men vi har kommit på att det nog är för att jag inte har solat nå solarium i år, har gjort de förr två år på raken, typ mars till maj. Och då har jag hunnit bli van med solen. Den är ju så stark nu i början också. Men man får sola lite då och då nu i början för att bli van med den, för då kommer det förhoppningsvis att försvinna. Kliar så fruktansvärt mycke.

Nej, nu ska jag gå och hänga upp tvätten sen blir det blommor :)

Ha en bra dag nu i värmen! De ska jag ha iaf. Bye



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: