2008-06-17
 12:31:21

Hey people!

Yeapp, hej svejs. Allt bra?
Här äre helt okej. Börjar jobba klockan fyra, och innan dess ska jag till vårdcentralen i Alvik för att få en delegering på pojken jag jobbar med. Har inte fått de än, tänk va sjukt.. egentligen. Men men, bättre sent än aldrig, eller?
Jobbar även kväll imorgon och på torsdag, fast då jobbar jag bara till klockan sju, sen drar vi till Edsbyn jag o Marcus. Fira midsommar o hälsa på lite folk. :)
På midsommar ska vi vara i Öjungsvallen, kommer att bli jätte mysigt.

Annars, jadu. Bra fråga Märta :P En kompis och hennes kille var hit i helgen o hälsade på en vända. Åkte till Spånga Bargeri o fikade, åkte ut till Djursholm o kikade runt lite, många fina hus där. Gjorde inget speciellt precis, dom var nog mest nyfiken på se hur lägenheten såg ut.
Har mest tagit de lugnt i helgen, var ju till Byn helgen före. Var jätte mysigt, bodde i svärföräldrarnas stuga o badade i bäcken där.. hehe.
Får se hur det blir nu till helgen, om vi bor i stugan då också. Skönt att bo lite för sig själv.

Snart ät det semester också, jobbar bara veckan efter midsommar, sen så! Ska bli så skönt. Ska kanske åka med föräldrarna till stugan i några dagar nu i början av juli, sen kommer jag hem några dagar och sen drar jag till Åre med tjejerna. Ska bli jätte kul! Lite killfritt ;)
And then så blir jag nog i Edsbyn med Marcus, eller om jag åker till Junsele igen, får se hur de blir. Marcus kommer ju ändå till stugan han med fast bara fyra dagar. Å då blire Åselemarknaden! Sen sista veckan blir det Edsbyn :) Får se om det händer lite mer småsaker.. typ grönan o så också. Var några kompisar som ville att vi skulle dra dit ett gäng, eller gå på skansen mm.
Jaa, man får inte planera allt, då äre drygt :P

Ska gå o duscha ja nu, sen blire mat o dra till worket.

Bye bye.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: