2008-06-26
 13:46:06

Just only one day

Yes. Semester snaaaaart. 
Sitter här på jobbet nu igen.. o glassar :P hehe. 
Blir ledig nu i två dagar, sen jobbar jag på söndag. Familjen ska åka på Bröllop, så då ville dom att vi skulle jobba nu i helgen. På lördag ska han på Grönalund, va kul! De vill jag med :) Men arbetskompisen Terese var lite osäker på om hon verkligen kunde vara ensam assistent där, med tanke på våran tunga väska som vi måste ha med överallt.. och en sånn kan man ju inte ta med i karusellerna. Hmm. Och dessutom ifall man ställer ifrån sig den blir man väl av med den. Vore mindre bra. Skulle vara roligare om jag kunde hänga med ;) Dessutom blir det lite sällskap också, jobbar ju själv jämt annars..så lite Bonus kan vi väl få. Skönt o ha lite extrahjälp om man är ute på också. Men vi får se om han är frisk först.

Hur som helst, ikväll ska jag baka bullar! kanelisar :) muums. Men vi måste käka middag också.. hmm hmm. Undrar vad..vi sa ju pölsa o potatis igår, men jag har glömt att ta upp de ur frysen.
Terese berättade att hon inte brukar göra nån mat när hon kommer hem, utan käkar mycket till lunch istället och tar nån macka med te på kvällen. Men det skulle jag aldrig klara av, man måste ju äta! :) Men skönt vore de o slippa laga mat. Vilken lyx. Tänk dom som har kockar o städerskor hemma..vad gör man isf? Då har man ju så mycke tid över.. hehe.

Idag är det fint väder också.. hoppas det håller i sig. Vill sola och bada mycket i sommar, är så avslappnande.

Farmor hade visst berättat för pappa att vi ska spela yatzy och lyssna på skivor när jag kommer. Det såg hon tydligen fram emot. Jag har bestämt att jag ska umgås mycket med henne. Man ska göra det medans dom finns i livet, innan det blir för sent. Vi brukar jämt sitta o prata minnen, om hur det var när jag var liten, när hon var liten. Allt möjligt. Är så kul att lyssna, det älskar jag att göra när människor berättar sina historier. So..on måndag kommer jag.

Ska fixa lite här nu. Hejsvejs.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: