2008-06-23
 10:44:17

Tråkigt.

Jag har tråkigt tråkigt tråkigt trååååkigt. Han jag är personlig assistent åt är "sjuk" idag. Men för mig verkar han då vara väldigt frisk. Ganska konstigt hur föräldrarna diskuterar med honom, han kan styra och ställa hur som helst, han bara kör med dom. Och det går dom med på? Man kanske gör det som förälder, vad vet jag.. jag har inga barn. Men han har blivit väldigt bortskämd och får som han vill. Men man får köra på. Jag kan ju inte göra något åt de, det är ju föräldrarna som bestämmer. Vill dom ha en sådan unge så har dom lyckats bra.
Blir så trött bara på att dom går med på det, och han kör ju med oss personal också, gapar o skriker. Ibland känns det som att man vill ha ett annat jobb, men ibland är det hur kul som helst, varierar fort och ofta kan jag då säga.

Sitter på jobbet nu iaf hemma hos familjen. Har lite att göra och väntar på att få åka till McDonalds, hans favvomat. Det är nog de enda han äter. Annars dricker han energidrycker..

Har suttit och kollat på busstider nu också till Junsele. Åker nog klockan halv elva på måndagmorgon nästa vecka och kommer tillbaks igen på fredagen. Mina svärisar ska möta upp mig i Söderhamn, och sen drar vi till Stockholm tillsammans. Ska vara hos oss över helgen där, vi ska åka till Västerås på Big Meat (lr hur man nu stavar). Sen på Söndag så åker jag tillbaka till Edsbyn med svärisarna igen och blir där till på Fredag, då jag, Anna och Sofie åker till Åre för att ta det lite lugnt över helgen :) Seeen kommer jag tillbaka till Edsbyn, och då är min Darling där o väntar på mig på Hotell Skoglunds :P 
Sen kommer vi alla fyra (jag,marcus och hans föräldrar) åka till Junsele igen på torsdagen, så blir vi där i fyra dagar. Ska gå på Åselemarknaden bland annat. Årets stora höjdpunkt.

Mamma och pappa åker dit nu på onsdag, och brorsan blir kvar hemma. Tänka sig att han blivit så stor. Han är ju till o med längre än mig nu! Typ 172 cm lr nå :P Alltså inte så mycke längre än mig..men han är så lång ;) haha.

Kom hem igårkväll också vid 22-tiden. Gick bra på resan.
Har haft det jätte kul i helgen, nog den bästa midsommar på många år. Dom hade det jätte fint där i Vallen, åt massor av god mat och goda efterätter. Sen gick vi tipsrunda, och sköt lite med ett salongsgevär. Jag var den enda som träffa på första skottet ;) De ni grabbar!
Sen fick vi se en liten söt igelkott där också. Dom stod o matade den med överbliven mat.
På lördagen var vi till Svärisarnas stuga, grillade med både dom och mina föräldrar. Var trevligt att bara ta det lugnt och träffa familjen.

Har blivit bjuden på bröllop också, det ska bli alla tiders.. superkul! Det är Johan och Sofia som ska gifta sig den 11:e Oktober. Äntligen blir det ett bröllop att gå på! :D

Nej, nu ska jag tvinga Erik att ta på sig en tröja, han kommer garanterat att köra med att han har ont i huvudet. :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: