2008-06-29
 08:51:02

Tur de är sista dagen på ett tag

Ja, det är tur, för nu är jag jätte less på jobbet. ska bli härligt med semester.
Sitter på jobbet nu igen, o passar på att skriva på datan. Nu när man är själv i huset kan vi göra som vi vill, och Erik behöver inte stressa. Sitter o kollar på svamp bob fyrkant :P

Imorse kom jag en halvtimme för tidigt, men annars hade jag kommit försent om jag inte åkt när jag åkt. Tågen går inte lika ofta på helgerna, och dessutom är det sommartider nu. Var aldrig iväg på grönan igår heller, o tur var väl de,var lite problems för dom där hörde jag.

Imorgon börjar min semester, min allra första semester i mitt liv! cooolt. Åker mot Junsele halv elva imörn.. ska bli skönt att få komma till naturen, hehe. Tråkigt bara att Marcus inte har semester då, tycker synd om honom som ska vara kvar i Sthlm helt själv :( kommer att sakna honom, men det är tur att det finns telefon. Och veckan kommer ändå gå så fort, brukar ju göra det när man har roligt.

Just de! jag bakade bullar precis som jag sa förut också, dom blev rätt ok. Sen i fredags då jag var ledig så passade jag på att städa, för det kommer inte att bli nått annars på ett bra tag. Sen på kvällen tänkte vi käka nått gott o kolla på en bra film som dom visade på tv:n. Men det blev inget av eftersom bilen rasade ihop, nära på i alla fall. Marcus var påväg hem från jobbet, då det plötsligt small till i bilen och började lukta brännt ,han trodde det var växellådan som for. Men då vare remmen som hade hoppat av IGEN!! Så då vare bara till o packa o dra mot Edsbyn, en ren chansning, eftersom den bara gick på batteriet då. Vi tog oss till en liten väg i skogen mellan Sandviken och Ockelbo, sen dog batteriet. men som tur var har vi ju så schysta kompisar som ställde upp att komma med ett extrabatteri. Dessvärre regnade det lite, eller rättare sagt, öste ner!! Och inte kunde vi använda varken, ac, fläkt, vindrutetorkare eller blinkers. var lite jobbigt där ett tag. Men vi tog oss till verkstan. Sen sov vi över på skoglunds Hotell, och åkte hem vid tre tiden på dagen igår. Så nån riktigt avslappnad helg blev de inte :D men däremot ett minne för livet.

Här i Stockholm är det jättefint väder idag, men jag har ingen aning vad vi ska hitta på. Hade varit roligare o vara ledig.

Nej, nu ska jag göra nått vettigt här på jobbet. Vad nu de kan vara, haha. 

Hejsvejs, vi hörs om några dagar. Trevlig semester Märta, tack tack.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: