2008-06-18
 10:35:12

Vill ha sol nu..

Just de, sol o värme. Tur man inte har semester ännu.. så slipper man slösa på dagar där mörka moln och regn finns.
Får hoppas på bättre väder snart, även om regn kan behövas på vissa ställen i Sverige.

Igår var det en rätt lugn dag på jobbet, Pojkens mamma ringde o sa att jag kunde komma en havtimme senare. För han hade varit på äventyr hela dagen, rullstolskollo. Det  verkade som att han hade haft jättekul, så han skulle vara där resten av veckan också. Skönt för han att slippa fritids. Även fast ungarna har sommarlov nu och föräldrarna blir lediga så ska ungarna gå på fritids hela dagarna. Är lite synd om dom. Är ledig 3 veckor sedan. Men det är nog det enda. På deras hela 10 veckors sommarlov.  Jag ahde förstått om föräldrarna jobbade, men.. jaja. Jag ska inte lägga mig i.
Ikäll ska dom visst ha kalas igen. Storesyrran gjorde tårtor o sockerkakor igår, så jag undrade varför. O då sa hon att dom ska ha kalas imorgon. Men har ni inte haft de redan? Jo, men nu är det för dom vuxna. Åsså kom mormorn dit o irra runt, fram o tillbaks. Hon städade, passade ungarna, sorterade tvätt o ja, jag vet inte allt hon gjorde.
Hon undrade om jag skulle jobba "imorgon också", ja..det ska jag, jag jobbar kväll då också. För då berättade hon att det kommer 20 pers hit.
Så jag får nog permis idag :) hoppas hoppas bara att det blir innan jag börjar klockan fyra. Så de inte blir som sist. Då kom jag dit klockan fyra, o sen fick jag åka hem igen strax före halv sex.. kul. Tar typ en 40 minuter o åka.. va onödigt de kändes att jag kom i huvudtaget. Varför inte säga att jag slipper komma. Men man ska väl vara glad om man är ledig o får betalt ändå.

Hmm.. idag ska jag tvätta..igen. Och sen ska jag ha fotvård har jag bestämt, usch hur mina fötter ser ut. Borde ha det oftare :)

Ont i magen har jag nu också, jag tror jag dör.. tur att alvedon finns. Vad gjorde man utan? Är så drygt att vara tjej ibland. Borde inte killarna också få plågas nångång i månaden, vad orättvist det är :)

Nej, nu måste jag göra nått vettigt här, o inte sitta o babbla en massa. Tänk vad mycket tid som försvinner nu.. och vad jag hade kunnat göra istället. Tex. hmm.... läsa? eller teckna! Jaa! Det vill jag göra, o måla med olja. Var sålänge sen, o jag som bara höll på med de ett tag. Vad tråkig jag blivit. Jag vill göra en massa saker, men orkar inte. Sen så ångrar jag mig, men då tycker jag att det inte finns tid för det. Är inte de konstigt? Människan tänker knäppt helt enkelt, eller så är det bara jag som gör de.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: