2008-03-12
 11:16:26

Godagens

Sist jag skrev så berättade jag att Marcus var arbetslös, men direkt efter jag skrivit så ringer det i hans mobil, och gissa! Jo, han har fått jobb. Så det är ju alla tiders! Skönt för han o inte bara sitta o uggla i lägenheten :D Skulle jag tycka iaf, det är inte allt för kul.
Igår var jag in på stan en vända, köpte lite smycken på Glitter o kolla runt lite. Sen blev det hem o göra mat o dra på jobbet. Fick börja en timma senare oxå bara för att dom var på sjukhuset. Nice :) O ändå får man betalt den tid man har även om man är ledig hela dagen lr bara nån timme. Det kallas permesion. Så det är ju schyst. Men bara om inte jag själv tar ledigt förstås.
Hur som helst, Jag ringde till Riksbyggen i förregår oxå för att höra om dom fått in några papper från "bostadsföreningen", ska ju ha pengar från reparationsfonden. Men nej nej, det hade dom inte fått även fast jag lämnade in dom för över en månad sen! Men killen jag pratade med skickade nya blanketter direkt hem till oss ist, så då kan vi skicka in dom direkt. Bättre så, annars blir de väl inge gjort av föreningen. Det enda dom har lyckats med sen vi flyttade in är o krångla.
Idag har jag inte gjort mycke, är skönt o ta det lugnt oxå. Ska lyssna på radio o läsa lite tror ja, är ju en så spännande bok, Skördetid ur LeftBehind serien. Bästa böckerna som finns.

Får se om jag ska titta runt lite på datan vad man kan göra. Kanske är något kul som händer i helgen. Malin o Johan ska hälsa på oss så då måste vi planera lite ;)

Lalala, väntar på att posten ska komma. Nej, nu lägger jag av o skriva. Bye.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: