2008-03-10
 17:56:50

Vad kan man göra?

Har så tråkigt. Sitter här i soffan, det är måndag och jag har varit ledig sen i fredags. Jag har inget att göra, och ändå bor jag i Stockholm. Förvånad? Inte jag. Allt kostar typ pengar om man går utanför dörren :D Okej, kanske inte riktigt, men nära på.
Vi skulle få besök av han som vi köpte lägenheten av idag, men han kom aldrig. Men jag är inte förvånad, han är lite speciell. Går inte att beskriva :)

Jaja, åsså har jag skaffat en alldeles egen blogg också, får se om jag förstår något. Brukar inte vara så bra på sånt här.

Just nu längtar jag hem till byn igen, är så lugnt o skönt där hemma. Skoooog :) Har lust att köra lite bil också, är inte så kul att göra det här, lite läskigt :) hihi. Men till påsk kommer vi hem, så då ska jag passa på att köra en massa. Kan ju köra påvägen hem också.
Hmm, ska faktiskt bli skönt att jobba imorgon, jobbar kväll denna vecka så jag går inte på mitt pass försen klockan 16.00 imorgon. Jätte härliga arbetstider, är jättenöjd! Åsså får jag min absolut första semester i sommar, hela 3 veckor ska jag ta. Synd bara att Marcus inte har någon, firman han jobbade åt gick i kk. Så han är nu arbetslös igen, så hittar han nått jobb snart hinner han inte jobba ihop så mycke semester. Men vi får väl ta nån vecka i vinter istället o ta o åka utomlands tillsammans. Vore ju skönt :)

Fick ingen tid idag heller från Danderyd. Vill så gärna göra min operation nu så jag blir kvitt den. Bara går o väntar nu. Hoppas att det blir före sommaren iaf, man vet ju aldrig med väntetider.

Nä, nu ska jag hitta på nått här.

Bye.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: