2008-05-19
 12:24:20

Det skulle jag vilja göra.

Måndag igen, veckorna går så fort.. fortfarande.
I lördags var jag,Marcus och våran vän från Uppsala till Skansen. Det var jätte kul, synd bara att vädret inte var lika. Hade varit bättre med sol. Efter vi varit där så gick vi in på skansen-akvariet, fint med alla fiskar. (ormarna o spindlarna var inte lika trevlig), men aporna var bäst!
Synd bara att man inte fick se världens minsta, dom kanske var så små att man inte såg dom :D  100 gram väger dom ungefär..tänk, en sådan liten skulle man haft.
Efter detta så tog vi spårvagnen in på norrmalmstorg igen och gick ned till Sergel. Vi skulle ju gå på bio såklart.. What happens in Vegas, grymt bra!

Annars, i Söndags tog vi det bara lugnt..själv hade man fått skavsår av byxorna nedanför mitt operationssår, inte så skönt.
På fredag kommer min kära familj, alla utom min lillebror, och då innebär det svärföräldrar plus mamma o pappa. Det blir jätte skoj, mamma fyller dessutom år då, så då blir det lite fira. Ska ut och äta, sen så har vi beställt en gräddtårta med jordgubbar på. Sen blire shoppa loss på lördagen, ska köpa lite sommarkläder då. Yes.
Börjar jobba igen den 26:e.. men det blir nog bra. Går dag den veckan, så då är man ledig 4 dagar sedan. Är ju dessutom bara en månad kvar då också tills semestern börjar. Men som jag sagt tidigare, jag ska jobba 2 veckor på 54:an hemma i Edsbyn först innan jag blir ledig mina sista 2 veckor. Har dessvärre inte hört något ännu, men alla vill ju "ha" mig och säger att jag kommer att få de, så vi får hoppas på de. Borde få veta något denna vecka.

Nu är det äntligen bra väder igen också, solen skiner o jag ska gå ut på promenad :) Sedan idag när Marcus kommer hem från jobbet ska vi grilla lite. Mums.
Känner nu också att jag vill skriva en bok, en bok om mitt liv, både hur det är och hur det varit, blanda lite med fantasi. Det skulle jag vilja göra.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: