2009-02-04
 09:35:22

Gomorgon

Ja, igår var jag som sagt väldigt sur när jag skrev, men nu är det mycke bättre! :)
VI åt lite senare, för han blev sugen då.. plus att Ante kom förbi en vända och hälsade på, så då för första gången gick all sallad åt. Plus att marcus tog med sig till lunch idag. Brukar skänka bort till mina föräldrar annars, för att jag jämt lyckas göra så mycket.
Iaf det kanske var en fjantgrej att bli sur över, men just precis när man är jätteirriterad, då låter det som värsta grejen att vara sur över. Vi människor fungerar alla ganska lika, så ni kanske känner igen er i det.

Idag ska jag göra köttbullar och hemmagjord potatismos till middag.

För en stund sedan då jag klev upp så snöade det, men nu verkar det ha gett upp. Jag älskar snö! Hoppas det kommer mera. Är så härligt att gå ut och gå när det snöar.. mmm.. :)

Just nu är det frulletime, så jag sitter vid datan o käkar. Så ska man inte göra, fy fy.
Det blev ingen simning för mig igår, men jag funderar på att kanske gå iväg idag, har inte riktigt hittat lusten ännu, men den kanske hinner komma. Annars tar jag mig en långpromenad, för luft vill jag ha.

Hyrde en film igår också, Just Buried, så den ska jag ta och titta på. Måste fortsätta läsa också, hade tänkt att läsa ut den sista boken i Left Behind serien, innan allt börjar hända helst :P haha.
Det är inte så att jag är seg på att läsa, utan seg på att ta för mig och börja läsa.

Åååh, jag vill måla nu! Jag har redan planerat vart jag ska ha min målarhörna i huset.
Den ska jag ha i "allrummet" uppe. Plus att vi ska köpa en soffa och ett soffbord för att ha där, en ryamatta och att jag ska kika på gardiner och kuddar på Indiska. Men när vi ska köpa allt får vi se, måste ha pengar också.

Vi har tyvärr inte plats med vårat köksbord som vi har just nu, så det ska jag sälja.
Om du vet om någon som behöver ett så finns det här. Kommer att sälja det för 1000:-, prutat o klart.
Utdragbart matbord med en iläggsskiva; ger plats för 4-6 personer och gör det möjligt att anpassa bordets storlek efter behov.

Maxlängd: 155 cm
Diameter: 110 cm
Höjd: 74 cm


Ja, nu har jag gjort lite reklam också :P

Vi hörs senare mina vänner. Hej hej.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: