2009-01-26
 10:42:11

Ett djur eller en bil?




Som ni ser har det snöat litegran, på typ bara någon dag. Är det ett djur lr en bil?

Helgen har varit kanonbra! Det mesta iaf :) I lördags åkte jag och Marcus till stugan för att värma upp den.
På kvällen vid sju halvåtta, ja då kom Johan,Sofia och Ante för att hälsa på. Då blev det grillkorvning och gooooodis med lite spel och prat. Gött.
Hade väldigt trevligt, sedan åkte dom igen vid halv tolv tror jag, jag var hur trött som helst.
Dagen efter så hade det ju snöat en hel massa när vi vaknade, 3 dm, minst.
Så vi trodde inte vi skulle komma ut med bilen, dock efter lite kämpande och att plogbilen kom precis när halva bilen stod ute på vägen och hade fastnat, då kom vi loss. Men vi lära skotta bort plogkanten också för att komma ut senare.

Igårkväll så kom Ante hit och tittade på film med oss, Righteous kill. Superbra, som jag jämt säger om filmer för det mesta.
Den handlade om en seriemördare vars offer varit tunga brottslingar som sluppit undan straff. Mördaren lämnade också små dikter på varje brottsplats. Stans mest erfarna kriminalutredare tar upp jakten på mördaren, men snart börjar dom misstänka att det är någon från poliskåren som kan vara den misstänkte.
Väldigt bra faktiskt, det är spännande med filmer som det är lite psykologi i. 15 spänn på Ica, hyr.

Idag måste jag dammsuga igen, blev så grusigt när vi sprang in med all packning igår. Åsså är det dags att tvätta igen. Luktar rök av kläderna, huvva. Tur det finns tvättmaskiner ;)

Marcus kommer hem från jobbet vid halvtolv för att käka lunch, får bli parisare med bröd. Och till middag blir det Lax och potatis med Hollandaisås.
Har gjort en veckolista nu på all mat vi ska äta i veckan, så skönt att slippa fundera varje dag.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: