2009-01-18
 19:52:34

Helgilehelg

Hjälp vad segt det är på kvällarna när man ska skriva i bloggen, måste vara deras sida som inte orkar med allt. Är väl för många som är inne samtidigt så att servrarna inte klarar av det.

Nu är helgen över snart också, har gått fort som vanligt. Men vi har haft det riktigt bra!
Malin kom som sagt i fredags, och har åkte igen nu ikväll.
Åt tacopaj när hon kom, sen käka vi godis och tittade på Let´s dance, sen var vi fortfarande väldigt pigga.. så vi kollade på en film med namnet Barnhemmet. Lite läskig, men superbra tycker jag :) I love movies!

På lördag åkte vi och hälsade på en vända på Skoglundsgården, Marcus skulle hjälpa pappa sin, och jag och Malin tog oss en promenad i Knåda Hill. Var däremot för kallt utan mössa.
Senare på kvällen kom Ante och Johannes, så då drog vi till Röda Kvarn för att titta på "det flyter", och efter detta åkte vi till Spicy Cow, hade bokat bord där. Var supergotti! Jag åt för 300 spänn, fruar är dyra, men männen måste ju ta hand om dom ;) hihi. Blev iaf en oxfile med bearnaisås, coloslawsallad och grillad tomat med dollarchips till. Och därefter en efterätt, Frosen Hill, grädd och vitchokladgratinerade skogsbär med vaniljglass. Mmmm.
Vi åkte till Café tolvan efteråt och spelade lite pingis och bara satt o prata. Och därefter åkte vi hem till oss och spelade Mariocart.

Idag har vi varit ute och gått med Boston och Gandalf runt Bäck, spelat Geni och Mariocart. En perfekt helg :) Tack!
Jag och Marcus ska snart gå ut och häva på motorvärmaren, eller ställa tiden ska vi göra så att bilen är varm imorgon när vi åker till Huddiksvall.

Gokväll på er alla.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Din kommentar: